featured

Ethereum, kararlı yükselişe devam ediyor! 1,500 dolar seviyesini kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) fiyatı, yeni haftaya yüksek bir seviye ile başladı. Gözde altcoin, önceki haftanın coşkusunu artırdı ve son fiyat hareketinden tahmin edilebileceği gibi başka bir yükseliş için hazırlanıyor.

Ethereum digital currency, futuristic digital money, green technology worldwide network concept

1,500 doların üzerindeki bir kırılma, yeni bir yön eğilimi belirleyecektir. Öte yandan, 1,400 doların altında bir günlük mum çubuğu yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Bu yazının yazıldığı sırada Ethereum, 1,477 dolar civarında işlem görüyor. Bu da 24 saat içinde yaklaşık %10,23 oranında değer kazandığı anlamına geliyor. CoinMarketCap verilerine göre 24 saatlik işlem hacmi ise %8,69 oranında artış yaşadı.

Ethereum fiyatı yukarı yönlü hareket ediyor

ETH fiyatı son birkaç işlem seansı içinde 1,000 dolardan 1,500 dolara doğru olan hareketine devam etti. Bu, altcoin’de büyük bir güç ve toparlanma gösteren %50’lik bir yukarı yönlü ralli oluşturdu.

Fiyat, 20 günlük EMA’dan düştü ve 50 günlük EMA seviyesi 6 Haziran’dan itibaren en yüksek seviyeye doğru uzatıldı. Daha sonra, 18 Haziran’da 879,80 dolar ile en düşük seviyelerini test etti. O zamandan beri ETH, yakın zamanda yaptığı bir kopuşla bir ay boyunca konsolidasyona girdi.

Yükselişin devam etmesi ile birlikte 1,770 dolar seviyesinde yakın desteğe dönüşen direnç, bir sonraki yukarı yönlü hedef olabilir. Ayrıca, boğalar satın alma momentumunu sürdürebilirse, bir sonraki hedef psikolojik olarak önemli olan 2,000 dolar seviyesinde olabilir.

Ethereum grafik

Teknik göstergelerden RSI, hiçbir tükenme belirtisi olmadan 65 civarında işlem görüyor.

Öte yandan yakın tarihli bir yükselişin ardından, 20 günlük ve 50 günlük EMA geçişine doğru 1,275 dolardan geçici bir geri çekilme yapma olasılığı da var.

Yatırımcılar ne yapmalı?

Ethereum fiyatı daha yüksek bir zaman diliminde yükselişte görünüyor. Ancak fiyat hareketi hiçbir zaman doğrusal bir şekilde olmaz. Dolayısıyla çok yüksek bir ihtimalle bir geri çekilme yaşanabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin