featured

Gözde meme coin’ler bugün nasıl performans gösterdi? DOGE ve SHIB teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, 2022 yılına pek de iç açıcı başlamamıştı. Başta piyasa lideri Bitcoin olmak üzere, kripto para birimlerinin çoğu bugün hafif bir düşüşle karşı karşıya. Peki gözde meme coin’ler olan DOGE ve SHIB bugün nasıl performans gösterdi?

DOGE

Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, son 24 saatte %1,15 oranında bir artış yaşadı. Bu da geneli kırmızıda işlem gören piyasaya kıyasla iyi sayılabilir.

meme coin DOGE grafik

Teknik açıdan, şu ana kadar çok önemli bir şey değişmedi. Bu nedenle, düşük hacim olduğu söylenebilir. DOGE genel olarak yatay olarak hareket ediyor.

Bununla birlikte, boğalar fiyatı bir süre daha 0,08 dolar seviyesinin üzerinde tutabilirlerse, yapılacak bir düzeltme hareketi ile 0,085 dolara doğru bir yükseliş görebiliriz.

DOGE, bu yazının yazıldığı sırada 0,0809 dolar civarında işlem görüyor.

SHIB

Bir diğer gözde meme coin olan SHIB, Dogecoin’in performansını takip etti ve son 24 saatte %0,75 oranında bir artış kaydetti.

Büyümeye rağmen, boğalar fiyatı 0,000011 dolar bölgesinin üzerinde tutamadığı için orta vadeli senaryoda SHIB, Dogecoin’den daha zayıf. Eğer satıcıların baskısı devam ederse, haziran ortasına kadar kritik bir seviye olan 0,000010 dolara kadar bir düşüş yaşanabilir.

SHIB, bu yazının yazıldığı sırada 0,00001073 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin