En yeni meme coin tahminleri: Dogecoin ve Shiba Inu analizi
En yeni meme coin tahminleri: Dogecoin ve Shiba Inu analizi

En yeni meme coin tahminleri: Dogecoin ve Shiba Inu analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En güncel meme coin tahminleri ve analizleri yazımıza hoş geldiniz. Shiba Inu ve Dogecoin’in son durumunu ve yönünü bu yazıda sizlerle paylaşıyoruz.

Dogecoin’in üç haftalık trend çizgisi direnci, 0,15 dolarlık desteğe geri çekilme sırasında güçlü kaldı. Şimdi boğaların daha fazla düşüşü önlemek için RSI’ın dengesini sağlaması gerekiyor.

Shiba Inu 4 saatlik teknik osilatöründe düşüş eğilimi gösteriyor. Ayrıca Bollinger bandı ve RSI’da aşırı satım değerlerine işaret ediyor.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

DOGE, uzun vadeli 0.11 $ tabanını test etmek için 0.16 $ seviyesinden düşüşe geçtikten sonra, 4 saatlik grafiğinde yükselen bir takoz (beyaz) içinde toparlandı. Altcoin, hayati 0.15 $ desteğini geri alırken, son üç haftada yaklaşık %40,5’lik bir yatırım getirisi gördü.

Boğalar yükseliş için bastırırken son ralli DOGE’yi kısa vadeli EMA’ların üzerine çıkardı. Şimdi boğalar için ilk engel 0.16 $ seviyesinde.

Bu haberin yazıldığı esnada DOGE 0.146 dolardan işlem görüyor ve %15’e yakın düşüş var. RSI, orta hat desteğini korurken aşırı alım işaretini test etmeye devam ediyor. Bu desteğin altındaki herhangi bir kapanış, 50 EMA’nın (camgöbeği) yeniden test edilmesine yol açabilir. Bu arada, AO, 6 Nisan’daki rekor seviyesine dokunduktan sonra kırmızı bir çubuk yaktı. Böylece düşüşün derinleşme ihtimalini canlı tutuyor.

Piyasa şu anki kırmızı görünümünü sürdürürse Dogecoin için 0,12 ve 0,10 dolar seviyelerinin testi mümkün hale gelebilir ancak yakında dip görebilecek gibi duruyor.

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi

Düşüşün yeniden canlanmasına rağmen, alıcılar son iki aydır olduğu gibi 0,021 dolar seviyesini onayladılar. Mart ayının en düşük seviyesinden bu yana, SHIB boğaları uzun vadeli trend çizgisi direncinden düşmeden önce yaklaşık %40’lık bir ralli başlattı.

O zamandan beri, satıcılar trend çizgisi desteğini (sarı) destekten anında dirence çevirirken zirveleri etkiledi. Sonuç olarak, 20 EMA (kırmızı), 50 EMA (camgöbeği) ile olası bir düşüş geçişine doğru aşağı yöneldi.

Bu haberin yazıldığı sırada SHIB 0,00002452 dolardan işlem görüyor ve günlük düşüş %11’e dayandı. RSI, dengenin altına düşmesine yol açan desenli bir bozulma gördü. Bu nedenle, boğalar momentumlarını durdurmaya çalışırken satıcılar bir üstünlük gösteriyor. Piyasa yakında dip bulacağa benziyor. Bu sebeple SHIB tekrar yükselişe geçebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin