featured

Bu meme coin, fiyat hareketi ile rakiplerinin gözünü korkutuyor! %30’luk yükselişin arkasındaki sebep ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Floki Inu (FLOKI), piyasaya sürüldüğünden beri dikkat çekici harekeler yapıyor. Fiyat, muazzam bir ralli gerçekleştirdi ve daha sonra en büyük 1000 BSC balinası arasında en çok işlem gören token’lardan bir tanesi oldu. Bunlar sebebiyle Shiba Inu gibi daha popüler olan meme coin’leri korkutmayı başardı.

meme coin Floki Inu

Floki Inu, balinaların gözdesi oldu

Balina izleme platformu olan WhaleStats’ın verilerine göre, en büyük 1000 BSC balinası milyonlarca Floki Inu token’ını elinde tutuyor. Bu da onu balinalar arasında en çok işlem gören token konumuna getirdi. İkinci sırada ise Filecoin (FIL) var.

%30’dan fazla yükseldi

Elon Musk’ın köpeğinin onuruna yaratılan Floki, kripto alanında popülerlik kazanmayı başaran yeni bir meme coin. Popülerlik kazanmasının ardından fiyatında da büyük hareketlenmeler gerçekleşti. FLOKI, bu yazının yazıldığı sırada 0,0000513 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %31,02 oranında değer kazandı. Meme coin’in 24 saatlik işlem hacmi de yaklaşık %155,13 artarak 150,200,772 dolara yükseldi. Ancak bu hâlâ yeterli değil. Çünkü Floki Inu, CoinMarketCap’teki kripto para birimleri arasındaki sıralamada 213. sırada yer alıyor.

4 Kasım 2021’de meme coin, 0,0003437 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) dokundu. O zamandan beri, Floki Inu fiyat ivmesini kaybetti ve aşağı doğru hareket etmeye başladı. Şu anda tüm zamanların en yüksek değerinden %88,38 oranında daha düşük bir seviyede işlem görüyor.

Yol haritasından Amino Rewards ile bağlantıya kadar, bu son fiyat artışının çeşitli nedenleri var. Floki Inu’nun resmi Twitter hesabına göre bu yol haritası, topluluğa projenin hedefleri konusunda şeffaflık sağlayacak.

Ayrıca Floki Inu ile spor ve sağlık için bir Web3 ödül ağı olan Amino Rewards arasındaki ittifak, platformun tüm token’larını yalnızca Floki’nin 4 milyon ila 8 milyon dolar aralığında yer alan kripto dolap protokolü ile kilitlemesine izin verecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin