McGlone Shiba Inu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu!
McGlone Shiba Inu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu!

McGlone Shiba Inu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg’in önde gelen stratejisti Michael McGlone, Shiba Inu tokeni etrafında oluşan mevcut durumda Bitcoin’in olası sonucu hakkında tweet attı. İşte bu yüzden McGlone, Bitcoin üzerine bahis oynuyor.

Michael McGlone, “Dogecoin taklitçisi” olarak bahsedilen Shiba Inu’nun “NGU için tasarım ve pazarlamada bir miktar parlaklığa sahip” olduğu hakkında tweet yayınladı. Bununla birlikte, SHIB spekülatif bir meme parası olduğundan, riskten kaçan yatırımcı duyarlılığının kripto para piyasasında hakim olması ve lider kripto paranın durumunu şimdi olduğundan daha güçlü hale getirmesi muhtemel görünüyor.

Uzman ayrıca SHIB’nin fiyat eğrisinin Ethereum’un yükselişinin yörüngesiyle çakıştığı bir tablo paylaştı ve Ethereum’u “Shiba Inu kolaylaştırıcısı” olarak adlandırdı.

Bir başka kripto topluluğu etkileyicisi, PAC Protokolü’nün kurucusu ve eski ABD’li politikacı David Gokhshtein, Twitter sayfasında Robinhood’un SHIB’ye destek eklemesi gerektiğini yayınladı. Bu durumun hem onu hem de Dogecoin’i hızla harekete geçireceğini yazdı.

Etkileyen kişiye göre bunun nedeni, şu anda düzenli perakende yatırımcıların yatırım yapmak için “mavi çipler” değil meme kripto arayışında olması.

Ancak, Reuters tarafından bildirildiği üzere Robinhood, listeleme kuyruğunda olabilecek kripto paralarla ilgili düzenleyici izin beklediği için Shiba Inu veya diğer altcoinleri listelemek için acele etmiyor. Yazım sırasında SHIB, token başına 0,00007009 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin