Bloomberg stratejisti McGlone, Bitcoin çöküşüyle ilgili ne söyledi?
Bloomberg stratejisti McGlone, Bitcoin çöküşüyle ilgili ne söyledi?

Bloomberg stratejisti McGlone, Bitcoin çöküşüyle ilgili ne söyledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg stratejisti Mike McGlone, 2022’deki piyasa oynaklığına Bitcoin’in dijital varlıklar üzerindeki etkisinin neden olduğunu öne sürdü. McGlone, Twitter hesabı aracılığıyla, oynaklığın, sektörün ilerlemesinin anahtarı olan kripto dolar işlemlerinde Bitcoin ve Ethereum’un güvenilirliğini gösterdiğini belirtti. İki varlıktan önemli miktarda sermaye girişi ve çıkışının, genişleyen kripto ekonomisinin kapsamını gösterdiğini öne sürdü. McGlone, dolar işlemlerindeki ilerlemelerin kripto para birimi sektöründeki büyüme için hayati önem taşıdığını belirtti.

2022’nin başında kripto varlık fazlalıklarının bir miktar tasfiyesi, Bitcoin, Ethereum ve kripto varlıklarının yaygınlaştığını gösteriyor. Yeni ortaya çıkan dolar işlem teknolojisi, dijital varlıklardaki devrimin önemli bir parçasıdır.

Bitcoin, küresel finansal sistemi bozma potansiyeline sahip bir ödeme şeklinin yanı sıra olası bir değer deposu olarak ortaya çıkıyor. Bununla birlikte, Bitcoin’in finansal sistemde merkezi bir oyuncu olarak ortaya çıkma olasılığı, artan piyasa oynaklığı ve düzenleyici bir baskı tarafından tehdit edildi. Özellikle, kripto para piyasası oynaklığı, Bitcoin tarafından yönetilen sermayenin önemli bir kısmını kaybetmeye devam ediyor.

Kripto piyasası saatler içinde 200 milyar dolardan fazla kaybetti

Son 24 saat içinde, toplam kripto piyasası değeri 2.043 trilyon dolara ulaştı, ancak yazım sırasında 200 milyar doların üzerinde kayıp vererek 1.83 trilyon dolara geriledi. Bitcoin, son 24 saatte %7 düşüşle 39.000 dolardan işlem görerek düzeltmeye öncülük etti.

Şu anda, mevcut kripto piyasası çöküşün kesin nedenini belirlemek kolay değil. Ancak, piyasa bunu Rusya’dan gelen düzenleyici endişelere bağlıyor. Rus merkez bankası kripto para birimi ticareti, madenciliği ve kullanımı konusunda tam bir yasak önerdi. Teklif, bankanın kriptonun Rus finansal sistemindeki rolüne ilişkin vizyonunu ifade eden bir kağıt üzerinde çalışmasını tamamlamasının ardından geldi. Bankaya göre, kripto para birimleri değişkendir ve genellikle dolandırıcılık ve kara para aklama gibi suç faaliyetlerinde kullanılır. Bununla birlikte, Hindistan gibi bazı yargı bölgeleri, tam bir yasak yerine sektörü düzenlemeyi teklif ediyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin