featured

MATIC, yükseliş sinyalleri veriyor! Yatırım için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, kısa vadeli yatay destek seviyesini geri kazandı. Altcoin şimdi, alçalan bir direnç çizgisinden çıkma sürecinde.

MATIC, 27 Aralık tarihinde tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 2,92 dolara ulaştığından beri azalan bir direnç çizgisinin içerisinde düşüyor. Altcoin en düşük seviyesi olan 1,24 dolara ise 24 Şubat tarihinde dokundu.

Düşen bir direnç çizgisini takip etmesine rağmen MATIC, grafiğinde satın alma baskısının işaretleri olarak kabul iki uzun fitil oluşturdu. Bu fitiller, fiyatın 1,30 dolar seviyesinin altına düşer düşmez oluşturuldu. Bu da, o seviyeye yakın güçlü bir destek olduğunu gösteriyor.

Eğer bu seviyelerden bir kırılma meydana gelirse, altcoin için en yakın direnç noktası 2 dolarda olacaktır.

Destek noktasının geri alınması

Harekete daha yakından bakıldığında, altcoin’in 1,34 dolarda bulunan destek noktasını geri aldığı görülüyor. Bunu, 24 Şubat tarihinde daha aşağı saptıktan sonra gerçekleştirdi. Bu tür geri alımlar da yükseliş gelişmeleri olarak kabul ediliyor.

Ayrıca altcoin, 7 Şubat tarihinden bu yana yürürlükte olan daha kısa vadeli alçalan bir direnç çizgisinden çıkma sürecinde.

Ayrıca, bir günlük fiyat grafiğinde de hem RSI hem de MACD önemli yükseliş sapmaları oluşturdu. Bu tür net farklılıklar genellikle yükseliş eğiliminin tersine çevrilmesinden önce gelir. Uzun düşük fitiller ve 1,34 dolarlık desteğin geri alınmasıyla birleştiğinde analistler, direnç noktasının da kırılabileceğini düşünüyorlar.

MATIC/BTC

Kripto para biriminin yükselişine rağmen, MATIC/BTC grafiği o kadar yükseliş göstermiyor.

Fiyat, 26 Aralık’ta bir çift tepe oluşturduğundan beri düşüyor.

MATIC grafik

14 Mart tarihinde fiyat, şu anda direnç sağlaması beklenen 3,550 satoshi bölgesinin altına düştü.

Bu nedenle en olası görünüm, 2.600 satoshi’de bir sonraki en yakın destek alanına doğru düşmesidir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin