featured

MATIC, emin adımlarla ilerleyerek rakiplerini geride bırakıyor! İşte, sıradaki hedefi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, CoinMarketCap’in en büyük kripto para birimleri sıralamasında sekiz numaraya yükseldi. MATIC yeni yıla ilk 10’da son sıralarda girerken, aradan bir buçuk ay geçmesine rağmen gösterdiği fiyat performansı ile köklü projeler için şimdiden tehdit oluşturuyor. MATIC şimdi, ADA’nın sadece bir sıra gerisinde yer alıyor.

Polygon (MATIC) Nedir? | Binance Academy

Her iki token da, Proof-of-Stake sistemine ait olsa da, mekanikte bir takım benzerliklere sahiptir. Şu anda dolaşımda olan ve toplam arzın %87’sini temsil eden 8,73 milyar adet MATIC token’ı var. Ancak bu hacmin yarısından fazlası staking ve diğer Polygon ekosistemi akıllı sözleşmelerinde kilitli durumda.

Öte yandan, ADA’nın dolaşımdaki arzının 34,64 milyar token olduğu tahmin ediliyor ve bunun %72,6’sı staking havuzlarına devrediliyor.

Adım adım zirveye tırmanıyor

Bununla birlikte, MATIC’in Cardano’nun token’ını geçmesine ve sıralamada daha da yükselmesine potansiyel olarak yardımcı olan birçok faktör var.

MATIC

Polygon’un kapitalizasyonunun 2023’ün başından bu yana ikiye katlanmasına yol açan şey, blockchain’in büyük küresel şirketlerle işbirliği portföyünün yanı sıra zkEVM gibi yüksek talep gören yeniliklerdir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin