Mastercard'dan yeni kripto hamlesi! 500 kişi işe alınacak
Mastercard'dan yeni kripto hamlesi! 500 kişi işe alınacak

Mastercard’dan yeni kripto hamlesi! 500 kişi işe alınacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mastercard, Açık Bankacılık, Açık Veri, Kripto ve dijital para birimleri için ödeme odaklı danışmanlık hizmetlerini genişlettiğini duyurdu.

Mastercard 500 kripto para uzmanını işe almayı planlıyor

Dijital varlıkların ve kripto para birimlerinin artan popülaritesi ile daha fazla kurum ve özel şirket, teknolojiyi işlerinde uygulamaya çalışıyor. Bu nedenle Mastercard, 500 profesyonel daha işe alarak sunduğu danışmanlık hizmetlerini genişletmeyi planlıyor.

Şirketin bankalar ve yatırımcılara verdiği danışmanlık hizmeti, eğitimin en erken aşaması, dijital varlık endüstrisindeki risk yönetiminin özellikleri ve kripto stratejisi geliştirme dahil olmak üzere çeşitli konuları kapsıyor.

Mastercard, piyasadaki en iyi çözümleri sunan ve fintech şirketlerinin yeni pazarlara açılmasına yardımcı olan sektördeki en iyi şirketlerle aktif olarak çalışıyor. Şirketin aktif olarak üzerinde çalıştığı konulardan biri de merkez bankalarını içeriyor. Şirket, merkez bankalarına, merkez bankası dijital para birimleri ve bu alandaki stratejilerin konuşlandırmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Şirketin aktif olarak üzerinde çalıştığı yönlerden biri, merkez bankalarına merkez bankası dijital para birimlerinin ve çevrelerindeki stratejilerin konuşlandırılmasında yardımcı olmaktır.

Mastercard, ödeme endüstrisinde dünya lideri ve dijital ödeme endüstrisinin öncülerinden biridir. Kripto para endüstrisinin hızlı büyümesinden bu yana Mastercard, NFT’ler de dahil olmak üzere genel olarak merkezi olmayan finans ve dijital varlıkların güçlü bir savunucusu oldu.

Şirket, kripto para birimlerinin ürünlerine entegrasyonu sayesinde kullanıcılarının dijital varlıklarla işlem yapmalarına zaten izin veriyor. Bakkt ile kurduğu ortaklık ile Mastercard, kullanıcıların kripto para birimleri satın almasına, saklamasına ve satmasına izin verdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin