Mastercard, kripto hizmetleri için yeni bir ortaklık daha kurdu
Mastercard, kripto hizmetleri için yeni bir ortaklık daha kurdu

Mastercard, kripto hizmetleri için yeni bir ortaklık daha kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CNBC tarafından hazırlanan bir rapora göre, ödeme devi Mastercard kripto parasını ikiye katlayacak. Şirket, kripto kapasitelerini artırmak amacıyla finansal hizmetler şirketi olan Bakkt ile bir ortaklık yaptığını duyurdu. CNBC raporuna göre, entegrasyon Mastercard kullanıcılarının, bankalarının veya yatırımcılarının kripto para birimi ile ilgili ürünler sunmasına olanak sağlayacak.

Konuya aşina iki üst düzey kaynak, Bakkt’ın kripto para birimlerindeki fonların ortaklığını alacağını söyledi. Ayrıca Mastercard’ın dijital ortaklıklardan sorumlu olan Başkan yardımcısı Sherri Haymond, şunları ekledi:

Tüm ortaklarımıza, her ne olursa olsun kripto hizmetlerinden daha kolay faydalanma olanağı sunmak istiyoruz. Bankalar, fintech’ler veya yatırımcılar, müşterilerine Baktt platformuyla entegrasyon yoluyla kripto para birimi satın alma, satma ve tutma olanağı sağlayabilirler.

Haymond, müşterilerinin Mastercard’dan daha fazla kripto kapasitesi talep ettiğini iddia ediyor. Yeni varlık sınıfına olan talep arttıkça JP Morgan Chase, Goldman Sachs ve geleneksel finans sektöründeki diğer büyük şirketlerdeki yöneticilerle benzer bir sistem paylaşıldı. Yönetici, finansal hizmetler sunan bankaların ve şirketlerin kripto para birimleri etrafında dönen ilgiyi dikkate aldıklarını iddia ediyor. Bu şirketlerin, müşterilerinin daha kripto dostu platformlara geçişini engellemek istedikleri söyleniyor.

CNBC tarafından aktarılan verilere göre, ödeme devinin dolaşımda 2.8 milyardan fazla Mastercard’a sahip olduğunu ve geleneksel finans sektöründeki 20.000’den fazla kuruluşla bağları olduğunu ifade ediyor. Böylece, Bakkt ile entegrasyonları, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kullanıcı için yeni kripto kullanım durumları açabilir. Mastercard ve Visa, geleceğin bir parçası olarak Bitcoin ve kripto para birimlerinin önemini kabul etti. Şirketler, kripto kapasitelerini artırmak için çeşitli girişimler başlattı.

Bakkt Gaving Michael’ın CEO’su, milyonlarca yatırımcının müşterilerine ödül programlarıyla kripto kazanma yollarını sunmaya nasıl başlayabileceğini anlattı. Bakkt CEO’su şunları söyledi:

İnsanların ödül puanlarınız gibi bir şeyi alıp kriptoya dönüştürmesine izin vererek giriş engellerini azaltıyoruz. Harekete geçmenin kolay bir yolu çünkü nakit kullanmıyorsunuz. Böylece, biz de işe koyulmanıza izin veriyoruz.

Yazım sırasında, Bitcoin günlük grafikte %4,2 karla 63.462 dolardan işlem görüyor.

Crypto Mastercard Bitcoin BTCUSD

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin