Market yılın son ayına giriş yaptı: İşte öne çıkan kripto paralar…

Market yılın son ayına giriş yaptı: İşte öne çıkan kripto paralar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, dün tekrardan 17 bin doları zorladı ve geri kazanmada başarılı oldu. Altcoin’ler ise Bitcoin’den destek alarak ilerledi. Kripto paraların iyileşmesiyle beraber piyasa değeri biraz daha 900 dolara yaklaştı.

Fed Başkanı Jerome Powell‘ın dünkü konuşmasıyla piyasalar iyi gitti. Şahin bakış göstermeyen Fed, özellikle de kripto piyasasını rahatlattı. BTC 17K, Ethereum ise 1.250 doların üzerinde fiyatlanmaya devam etti.

Aynı zamanda toplam piyasa kapitalizasyonunu 900 milyar dolara doğru yol aldı. Ayrıca altcoin’lerden gelen olumlu haberler genel piyasa havasının yeşilde kalmasını sağladı.

Kripto paralar ay sonunu iyi şekilde bitirdi

Yatırımcılar en çok kasım ayının nasıl biteceğini merak ediyordu. Bunun nedeni ise FTX olaylarının yaşanması oldu. Ciddi bir enkaz bırakan iflas ve şirketlerin batış hikayesi piyasa değerlemesini kötü etkilemişti.

Bu kadar kötü gelişmelere rağmen dün Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklama yapması aylık kapanışı iyi yerde sonuçlandırdı.

Kripto paralar hareketli kalırken, Uniswap ve Polygon gibi önemli varlıklarda kendini yukarı taşıdı. Polygon yüzde 5 artışla en değerli ilk 10 varlık arasına girdi. Uniswap ise NFT haberleriyle topluluğun dikkatini çekti. Dogecoin günlükte eksi yazsa da haftalık yine yüzde 20’den fazla kazanç gösterdi.

Çarşamba günü kriptoanalitik protokolü Messari’den gelen bir tweet ile Polygon hareketlendi. Polygon ağındaki NFT satışlarının Eylül sonundan Ekim sonuna kadar %191 arttığı paylaşıldı.

Diğer yandan Asya piyasaları, Wall Street’in bir gecede kazanmasının ardından yükseldi. Nikkei 225 %0,92, Shanghai Composite %0,45 ve Hong Kong’un Hang Seng Endeksi %0,75 arttı.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin