Dünyanın en büyük varlık yöneticisi, FTX çöküşüne dair önemli açıklamalarda bulundu!
Dünyanın en büyük varlık yöneticisi, FTX çöküşüne dair önemli açıklamalarda bulundu!

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi, FTX çöküşüne dair önemli açıklamalarda bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi olarak varlığını sürdüren Blackrock’un CEO’su Larry Fink, FTX çöküşüne dair önemli açıklamalarda bulundu. FTX çöküşünün arkasındaki ana nedenin FTT tokeni olduğunu iddia etti. Larry Fink, FTX’te 24 milyon dolarlık yatırımı olduğunu söyledi. Kripto borsası, kullanıcı fonlarının Sam Bankman-Fried’e ait diğer şirketlere yönlendirildiği iddiasıyla bağlantılı önemli bir likidite kriziyle karşı karşıya kaldı.

“FTX kendi tokenini oluşturduğu için başarısız oldu.”

Blackrock CEO’sunun bu yorumları, varlık yöneticisi dünyanın bu türden en büyük şirketi olduğu için büyük önem taşıyor. Blockrock, Ağustos ayının başlarında doğrudan Bitcoin’in performansını takip edecek özel tröst başlattığını duyurdu. O sırada Blackrock, bazı kurumsal müşterilerin kripto entegrasyonu için önemli ilgi gördüğünü söyledi.

SBF hapis cezası alacak mı?

FTX iflas işlemlerini yürütürken, devam eden soruşturmalar kullanıcı fonlarının kötüye kullanılıp kullanılmadığına odaklanıyor. Bu arada, kripto topluluğunun bir bölümü, dolandırıcılık yaptığı iddia edilen SBF’nin nasıl serbestçe dolaştığını merak ediyor. Birçok yatırımcı SBF’nin ne zaman tutuklanacağını merak ediyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC), FTX ABD kullanıcılarından potansiyel fon saptırmayı araştırıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin