MANA analizi: Ayılar yakında hakimiyeti geri alabilir!

MANA analizi: Ayılar yakında hakimiyeti geri alabilir!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – MANA analizi, kripto para piyasasının fiyat devalüasyonu yaşamadan hemen önce önemli bir yükseliş hareketi yaşadığını gösteriyor; fiyat 2,8 dolardan düşerek 2,7 dolara ulaştı. Piyasa yükselişini sürdürüyor ve bu da daha fazla fiyat artışına neden olabilir. Ancak, oynaklığın yakında fırlayacağı da kesin. MANA son 24 saatte %3.46 arttı ve 2,7 dolardan işlem görüyor. Decentraland, 1.034.191.130 dolarlık işlem hacmi ve 4.964.200.707 dolar seviyesinde canlı piyasa değerine sahip ve MANA genel kripto listesinde 30. sırada yer alıyor.

MANA analizi: Son gelişmeler

MANA analizi, pozitif bir trendin ardından artan piyasa oynaklığını ortaya çıkarıyor; bu, kripto para biriminin fiyatının daha fazla dalgalanması anlamına geliyor. Destek bandının direnç bandı, birbirinden uzaklaşarak oynaklığın azaldığını ortaya koyuyor gibi görünüyor. Bollinger bandının üst sınırı, MANA için en güçlü direnç görevi gören 2,8 dolarda bulunuyor. Alt bant ise MANA için en güçlü desteği temsil eden 2,5 dolarda bulunuyor.

Decentraland fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş eğilimine işaret ediyor. Piyasa son birkaç saattir yükselişini sürdürüyor ve piyasanın oynaklığı arttıkça düşüş ihtimali de artıyor.

MANA analizi: Ayılar yakında hakimiyeti geri alabilir!

Decentraland fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 53’de olduğunu gösteriyor; bu, kripto para biriminin ne düşük değerli ne de aşırı satın alınmış kategoriye girmediği anlamına geliyor. RSI her iki uçta da işaret göstermiyor ve üst tarafsız bölgeye düşüyor.

Günlük grafik

MANA analizi, düşmeyen ve sakin bir trend izleyen piyasa oynaklığını gösteriyor. Bu, MANA/USD fiyatlarının oynaklık dalgalanana kadar sabit kalacağı anlamına geliyor. Bollinger bandının üst sınırı, MANA için en güçlü direnç görevi gören 3,5 dolarda bulunuyor. Bollinger bandının alt sınırı ise MANA için en güçlü desteği temsil eden 2,3 dolarda mevcut.

Destek ve direnç bantları çok yakın görünüyor, bu da piyasanın dar olduğunu gösteriyor. Ne yazık ki bu, piyasa oynaklığının yakında patlayacağı ve ayıların piyasaya geri döneceği anlamına geliyor.

Decentraland fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek güçlü bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Piyasa düşük volatilite ile yükselişini sürdürüyor. Bu ancak volatilite artarsa ve ayılar avantaj sağlarsa değişebilir.

MANA analizi: Ayılar yakında hakimiyeti geri alabilir!

MANA analizi, Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 46 olduğunu gösteriyor; bu, kripto para biriminin düşük değerli veya aşırı alım kategorisine düşme belirtileri göstermediği anlamına geliyor.

Decentraland (MANA) coin fiyat tahmini

Sonuç olarak MANA analizi, kripto para biriminin mevcut davranışının, yakında tersine dönmesi muhtemel olan istikrarlı bir yükseliş eğilimi izlediğini gösterdiğini gösteriyor. MANA/USD, 2,8 dolar seviyesinin üzerindeki son yükselişinin ardından çok şey kaybetti; Fiyat bugün 2,82 dolara ulaştı ancak o zamandan beri artmadı. Bunun yerine, azalmaya devam ediyor. Boğalar şu anda piyasayı kontrol ediyor, ancak ayılar güçlü geri dönüş olasılıkları gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir