Terra Luna analizi, LUNC coin fiyatı ne olacak? LUNC coinde son durum ne?

LUNC, toparlanma hareketlerine erken başladı! Kritik direnç noktasını da kırarsa büyük ralli kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan LUNC, 24 Aralık’ta üç aylık uzun bir direnç trend çizgisinden yükseliş eğilimi gösterdi. Düşüş trendi taşıyan dirençten bu yukarı yönlü çıkış, yatırımcıların artık bu tarz rallilerde satış yapmadıklarını gösteriyor. Bunun yerine düşük fiyatlardan daha fazla satın alım işlemi gerçekleşiyor. Bu kırılmanın gerçek olup olmadığını doğrulamak için yaklaşan bir yeniden test aşaması var.

LUNC

Bu direncin kırılması, fiyatın %22,5 oranında bir artış yaşamasının yolunu açtı. Olası yeniden test aşamasında çizginin altında bir günlük kapanış gerçekleşmesi durumunda, yükseliş tezi geçersiz olacaktır.

LUNC için gün içi işlem hacmi, 118,5 milyon dolardır. Bu da %137 oranında bir kazanç elde edildiği anlamına geliyor. .

Fiyat neden yükseliyor?

Kripto piyasasında devam eden belirsizliğin aksine, LUNC fiyatı yönlü bir toparlanma gösteriyor. Altcoin, son beş günde %22,5’lik bir büyüme kaydetti. Bu fiyat rallisi, Edward Kim ve Tobias “Zaradar” Anderson’ın yeni kurulan “Ortak L1 Görev Gücü” de dahil olmak üzere çeşitli faktörler tarafından destekleniyor. Terra Classic’in bu temel geliştiricileri, Layer-1 Terra Classic blockchain’ini geliştirme üzerinde çalışmak için ilk tekliflerini paylaştılar.

Ayrıca, artan yakma faaliyeti de artan LUNC fiyatını körükledi.

LUNC fiyat analizi

Günlük grafik, azalan bir trend çizgisinin etkisi altında istikrarlı bir düşüşe işaret ediyor. Ayrıca bu dinamik direnç, yerleşik bir düşüş trendini koruyarak satıcıları yaklaşık üç ay boyunca destekledi.

Bununla birlikte, ani fiyat artışıyla LUNC token’ı 0,00015 dolarda bulunan yerel direnç noktasından yükseliş eğilimi gösterdi. Altcoin’in fiyatı, bu seviyesinin üzerinde sürdürülebilirlik gösterirse, yükseliş devam edebilir.

Bu nedenle olası bir yeniden test aşamasından sonra, bir sonraki ralli fiyatları %22,5 daha yükselterek 0,000195 dolar ile 0,0002 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarına ulaştırabilir.

Bu durumda, boğaların yeni hedefi 0,00037 dolar olacaktır.

Teknik Göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: RSI eğimi nötr çizginin üzerine sıçradı. Ayrıca şu anda potansiyel fiyat artışıyla desteklenen piyasa duyarlılığını yansıtıyor.

EMA’lar: 0,00015 dolar ile birlikte LUNC fiyatı, ek bir avantaj sağlayan 20 günlük EMA’daki destek noktasını aşmayı başardı.

Altcoin için eğilim boğaların lehine iken, volatilite ise düşük. LUNC için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,000165 dolar ve 0,000198 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,00012 dolar ve 0,0001 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin