featured

Yeni zirveler yakın: LUNC fiyatı Parity güncellemesi beklenirken yüzde 20’lik bir artış kaydetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Topluluk, Parity yükseltmesini tartışırken Terra Classic (LUNC) fiyatı son 24 saat içinde %20’nin üzerinde bir artış kaydetti. Eğer teklif onaylanırsa, yükseltmenin 14 Haziran’da gerçekleşmesi bekleniyor.

Kötü şöhretli Terra Classic token’ı merakla beklenen, ancak henüz onaylanmamış olan Parity yükseltmesi öncesinde fiyatta büyük bir artış bekliyor.

Fiyat, son saatlerde yaklaşık %20 oranında bir artış yaşadı. Bu, oldukça uzun bir süredir gördüğü en büyük artıştır. LUNC, bu yazının yazıldığı sırada 0,000107 dolar civarında işlem görüyor.

Fiyat yükseliyor

Kripto para biriminin ticaret hacmi de önemli miktarda arttı. Ticaret hacmi, son 24 saatte %750 oranında büyük bir artış yaşadı. Bu yaklaşık 395 milyon dolara denk gelmektedir. Bu gelişme, Terra Classic’in kripto topluluğu içindeki popülaritesini artıran bir şey oldu.

LUNC

Piyasa değeri ise son 24 saatte %20’nin üzerinde artışla yaklaşık 600 milyon dolara yükseldi. Bu, bir daha ulaşması şimdilik pek mümkün olmayan 40,99 milyar dolarlık zirveden hâlâ oldukça uzak.

Ancak, projenin ve token’ın destekçileri gelecek konusunda iyimser olmaya devam ediyor. Parity yükseltme beklentisi, iyimserliklerinin bir kanıtı olarak hizmet ediyor. Kripto balinaları da etkinliğe katılıyor. Bu balinaların çoğu, yükseltme gerçekleşmeden önce büyük miktarlarda token satın alıyor.

Onaylanması durumunda yükseltmeye on günden daha kısa bir süre kalmış olacak. Bu yükseltme ağa önemli değişiklikler getirecek. Dolayısıyla fiyatın potansiyel olarak Eylül 2022 seviyelerine dönmesi bekleniyor.

Parity yükseltmesi nedir?

LUNC için Parity yükseltmesi v2.1.0’ı ağda başlatacak ve büyük ölçüde yönetişime odaklanacak. Yükseltmenin göze çarpan özellikleri, doğrulayıcılar için minimum %5 komisyon, Cosmwasm v1.1.x’in yanı sıra iki güvenlik güncellemesidir.

Topluluk şu anda teklifi inceliyor ve tartışıyor. L1 Task Force (LITF), tekliften ve önde gelen geliştirmeden sorumludur. Onayın gelmesi durumunda güncellemenin 14 Haziran’da gerçekleşmesi planlanıyor.

Binance, 1 milyardan fazla LUNC yaktı

Binance 1,04 milyar adet token yaktı. Bu yakım işlemi de diğer gelişmelerden bağımsız olarak altcoin’in fiyatında büyük bir artışa sebep oldu. Bu son işlem sonucunda toplam yakılan token sayısı 33 milyara yükseldi.

Bu özel yakma, 30 Nisan ile 30 Mayıs arasındaki dönemi içindi. Yani, token’ın görkemli günlerine geri dönmesi için her türlü yardımı memnuniyetle karşılayacağı için LUNC için bir cankurtaran halat görevi gördü.

BeinCrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin