featured

Boğaların gözü yükseklerde: APT için teknik göstergeler yeni zirvelere işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Aptos (APT), bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. APT için direnç 9,39 dolarda iken, destek noktası ise 8,87 dolar seviyesinde bulunuyor.

Fiyat istikrarlı bir şekilde artmaya devam ederken, bugün grafiklerin yeşile boyanması yatırımcıların yüzünü güldürdü. Şu anda satın alma baskısının güçlü olduğu görülüyor. Son 24 saat içinde fiyat %2,89 oranında artarak 9,30 dolara dokundu. Piyasa bugün erken saatlerde düşüş eğilimindeydi. Bu yüzden APT fiyatı da gün içi en düşük seviyesi olan 8,87 doların altına düşme tehdidi ile karşı karşıya kaldı. Ancak hızla yükseliş hissiyatı geri döndü ve gün boyunca ivmesini korudu.

APT 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik, uzun bir kayıp döneminin ardından fiyatın yeniden yükselişe geçtiğini gösteriyor. Piyasada daha fazla alım görüldüğü için fiyat 9,30 dolar seviyesinin üzerinde toparlandı. Ticaret hacmi %19,17 oranında hafif bir artış gösterdi ve şu anda 103 milyon dolar seviyesinde bulunuyor. Piyasa değeri ise son 24 saat içinde %2,97 oranında arttı. Pazar hâkimiyeti ise %0,16.

APT

Günlük grafikteki Göreceli Güç Endeksi (RSI) de fiyat artışı nedeniyle yükseliyor. RSI şu anda nötr bölgenin alt yarısında 59,35 işaretinde bulunuyor. MACD çizgisi, bir geçiş oluşturmak için sinyal çizgisinin üzerine çıktığı için yükseliş işareti gösteriyor. Gösterge sıfır çizgisinin üzerine çıktıkça CMF göstergesi de olumlu bir eğilim gösteriyor. Sonuç olarak, günlük grafikteki teknik göstergelerin ışığında yükseliş ivmesinin devam edeceği söylenebilir.

APT 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafiğe benzer şekilde yükselişe işaret ediyor. Son 8 saattir fiyat istikrarlı bir şekilde yükseliyor ve yükselişin devam edeceği görülüyor.

4 saatlik grafikteki MACD, histogram sıfır çizgisinin üzerinde olduğu ve pozitif bölgeye doğru hareket ettiği için yükseliş eğilimi belirtileri gösteriyor. CMF göstergesi de 0,30’da yeşil bölgede. Bu da piyasada daha fazla satın alma baskısı olduğunu gösteriyor. RSI şu anda 69,04 işaretinde nötr bölgeye yakın işlem görüyor. Ayrıca fiyat, 20 SMA seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

Sonuç olarak

APT fiyat analizinde sonuç olarak, boğaların piyasayı kontrol etmesi sebebiyle fiyatın yükseliş eğilimine devam ettiği söylenebilir. Alım baskısı güçlü. Bu nedenle gözde altcoin’in daha yüksek seviyeleri hedeflediği görülüyor.

Kısa vadede bir düşüş gerçekleşmesi durumunda 8,87 dolarda bulunan destek noktası test edilebilir. Bu desteğin kaybedilmesi durumunda, bir sonraki destek 8,50 dolarda olacaktır.

cryptopolitan

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin