Luna yakım sonrasında işler tersine döndü- Luna coin piyasa değeri 1 milyar doları geçti!

Luna yakım sonrasında işler tersine döndü: Luna coin piyasa değeri 1 milyar doları geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Luna’da gelişmeler yeniden hız kazandı. Luna yakım haberinin resmiyet kazanmasından sonra, yatırımcıların ilgisi daha da çoğaldı. Aslında iki gün önce Luna burn ile ilgili haberler çıktı. Fakat henüz olayın perde arkası çözülemedi. Do Kwon ise, bugün Luna yakım ile ilgili adresi doğruladı ve Luna sahiplerini uyardı. Tüm bu gelişmelerin ardından Terra’nın LUNA’sı değerini 1 milyar doların üzerinde tutabildi.

Yıla sağlam bir başlangıç yaptıktan sonra, Luna coin geçen ay 96 dolardan bir sentin altına hızlı bir düşüş yaşadı.

Aslında, LUNA’nın fiyatı, takip eden birkaç hafta içinde değerinin yaklaşık %99’unu kaybetti. Bu değer öncesi Nisan ayı boyunca tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 119$’a ulaşmıştı. Şimdi ise oldukça ucuz bir fiyattan değerleniyor.

Fiyat düşüşünün ardından birkaç gün boyunca performansında fazla oynama yaşamadı. Ancak aniden gelişen haberler sonrasında aşırı derecede değişken bir fiyat yapısı gördü. CoinMarketCap’e göre, LUNA son 24 saatte %18 artışla 0.00020$’dan işlem görüyor.

Luna coin piyasa değeri ne kadar?

Luna yakım sonrasında fiyat bir anda yeniden can buldu. Yakım işlemlerinin yanı sıra vergi ödemediği haberlerinin yalan olması varlığı biraz daha pozitif etkiledi. Devam eden Hard Fork oylamasında da kullanıcıların “Evet” vermesi sürecin iyi gitmesini sağladı.

Luna coin piyasa değeri şu an itibarıyla 1,3 milyar dolar. Sabah saatlerinde bu rakam 1,4 milyar dolara kadar çıktı. Bu değer henüz iki gün önce 677 milyon dolar seviyelerindeydi.

Luna burn sonrası Terra’nın arzı ne kadar oldu?

Luna coin yakım sonrasında arzında önemli bir değişiklik oldu. İlk kriz esnasında piyasaya sürekli LUNA varlığı çıkıyordu. Bu yüzden arzı 9 trilyonu görmüştü. Fakat şimdi resmiyet kazanmasıyla beraber 6,535 trilyona kadar düştü.

Luna coin en yüksek kaçı gördü?

Luna burn öncesinde kripto para birimi, 0,00023500 dolar seviyelerine kadar çıktı. Ancak yakım işlemleri o zaman netlik kazanmamıştı. Bu fiyatlanma o yüzden olmuş olabilir. Luna coin en yüksek anlık olarak 0,00021500 dolara kadar çıktı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin