featured

LRC yatırımcıları bu seviyeye çok dikkat etmeli, düşüş trendi durdurulabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında genel anlamda düşüş hissiyatı hâkimken altcoin’lerden LRC de büyük oranlarda değer kaybetti. Piyasa lideri olan Bitcoin 40,000 dolar civarında gezinirken piyasada biraz korku vardı. Kriptolara benzer şekilde borsalar da aşırı yükseliş göstermedi. Aslında, Bitcoin’in büyük hisse senedi endekslerinin ayak izlerini takip ettiği ve son zamanlarda yatay hareket ettiği söylenebilir.

Biraz daha geriye gidersek, son iki hafta içinde Bitcoin’de güçlü bir geri çekilme görüldü. Piyasa liderini takip eden LRC de bir geri çekilme yaşadı. Yine de daha büyük zaman dilimlerinde, Loopring düşüş trendini durdurmuş gibi görünüyor.

LRC 1 günlük fiyat grafiği analizi

Düşüş trendinin en düşük seviyesi olan 1,23 dolar seviyesi, mart ayının sonlarına doğru LRC’nin ani yükselişi ile kırıldı. Bunu takiben, daha yüksek bir düşük seviyenin 0,837 dolar olarak belirlenmiş olabileceği görülüyor.

LRC grafik

LRC’nin 0,6268 dolardan 1,2322 dolara doğru olan hareketine dayanarak, bir dizi Fibonacci geri çekilme seviyesi çizildi. 0,858 dolardaki %61,8 geri çekilme seviyesi ve 0,756 dolar seviyesindeki %78,6 geri çekilme seviyesi, altcoin’in bir sonraki yükseliş hareketinden önce talep aradığı bölgeler olabilir.

Teknik göstergeler

Hareketli ortalamaların momentumda düşüş yönüne doğru kayma göstermesi gibi, RSI da günlük grafikte benzer şekilde hareket etti. Henüz güçlü bir düşüş momentumu göstermese de, nötr 50 çizgisinin altına düştü. Henüz herhangi bir farklılık da görülmedi.

CMF, piyasadan güçlü sermaye akışını göstermek için -0,05 işaretinin oldukça altına düştü. Ancak bu bir düşüş eğiliminin göstergesi değildi. Aksine, son on günün satış baskısının bir yansımasıydı.

OBV, mart ayındaki artışına kıyasla önemli miktarda bir düşüş yaşamadı.

Sonuç olarak

Fiyat 1,23 dolar seviyesini geçtiğinden ve Fibonacci geri çekilme seviyelerinin yakınında daha yüksek bir dip ayarlaması muhtemel göründüğü için piyasa yapısı yükselişe geçti. Momentum göstergeleri düşüş eğilimindeydi. Ancak, bu yalnızca geri çekilmeye bir yanıt olarak gelmiş olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin