Loopring (LRC) için yolun sonu gözüktü mü?

Loopring (LRC) için yolun sonu gözüktü mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin ilerleyişi sert ve hızlı şekilde oluyor. Her varlık günlük ya da haftalık zaman diliminde ciddi patlama yaşıyor. 2x ile 5x arasında değerler artık normal olarak söyleniyor. Loopring kripto para birimini de sert yükseliş gösteren varlıklar arasına koyabiliriz.

Kripto para biriminin yaptığı son ralli oldukça olan üstü şekilde gerçekleşti. Sadece 2 hafta içinde bile LRC mega boğa rallisini yaşadı. Yatırımcıların beklemediği bir anda ortaya çıkan LRC, 0,50 centin bile altına olan fiyatını neredeyse 4 dolara çıkardı.

LRC, 27 Ekim’den 10 Kasım’a kadar %1000’e yakın bir değer kazandı. Ancak takip eden haftada alt değerinin %40’ını geri kaybetti.19 Kasım’da kaydedilen uzun yeşil mum, anlatıyı tekrar yükselişe döndürmeyi başardı. Müthiş bir destan yazan kripto para birimi ralliyi bitmemiş olabilir.

Loopring belirsizliğin içinde

LRC, rallisini çok kısa süre içinde gerçekleştirdi. Kısa vadeli yükseliş ve düşüş eğiliminin ortasında kalan Loopring için gelecekteki hareket belirsizlik oluşturuyor. Dolayısıyla, bu noktada metriklere bakmak, önümüzdeki günler için yol gösterici olabilir.

Bir alt rallinin organik şekilde olabilmesi için metriğin grafiğinde yükseliş çizgilerini yansıtması son derece önemli. LRC metriği için projeksiyonlar bakılmalı. Burada alt birim yükseliş trendine zor ayak uydurabileceği gözüküyor. 

LRC, hem Token yaşı hem de ortalama dolar yatırım yaşı olarak serbest düşüşler kaydetti. Kripto para biriminde yatırılan dolarların ortalama yaşı gençleştikçe, hareketsiz Token’ların hareket etmeye başladığı ihtimali ortaya çıkıyor. Ayrıca HODL’lar karlı satış yapmaya başladı. HODL satışları Loopring varlığını biraz daha çıkmaza sokuyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin