Enjin fiyat analizi: Teknik grafik, ENJ için daha fazla potansiyel gösteriyor!
Enjin fiyat analizi: Teknik grafik, ENJ için daha fazla potansiyel gösteriyor!

Enjin fiyat analizi: Teknik grafik, ENJ için daha fazla potansiyel gösteriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ENJ tokeni bu hafta piyasa düzeltmesine meydan okuyan tokenler arasında yer aldı. Son olarak token hafif bir geri çekilmeden sonra tekrar yükselişe geçti. Token bu hafta yaklaşık %50 oranında fiyat artışı yaşadı. ENJ aynı zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.53 doları da kırmayı başardı. Bu direncin üzerinde yükselişin devam edip etmeyeceği ise yatırımcılar tarafından merak ediliyor.

ENJ için takip edilecek önemli seviyeler:

  • ENJ fiyat hareketi, günlük grafiğe göre Kupa Kulp oluşumu gösteriyor.
  • Günlük RSI göstergesi, ENJ fiyatı için önemli düşüş eğilimi içerisinde yer alıyor.
  • ENJ tokenindeki gün içi işlem hacmi 1.6 Milyar dolarda yer alırken %51,4’lük bir artışa işaret ediyor.

TradingView Chart

ENJ, günlük zaman çizelgesi tablosunda bir Kupa ve Kulp modeli oluşturarak yatırımcıları için mükemmel bir fırsat sunuyor diyebiliriz. Bu modelin boyun çizgisi aynı zamanda ATH direnç seviyesinde yani 3,53 dolarda yer alıyor. Altcoin 19 Kasım tarihinde bu dirence kadar yükseldi ve yatırımcılar için bir giriş sinyalini tetikledi.

Önemli Üssel Hareketli Ortalamalar (20, 50, 100 ve 200 günlük), ENJ tokeni için güçlü yükseliş eğilimini gösteriyor. Ayrıca, 20 EMA değeri token fiyatına güçlü destek sağlıyor.

ENJ için Göreceli Güç Endeksi göstergesi ise 69 seviyesinde yani yükseliş sinyalini sürdürüyor. Bununla birlikte, RSI, grafiğinde bu yükseliş rallisi için şüpheler gösteren önemli bir düşüş de ortaya çıkıyor.

ENJ 4 saatlik fiyat grafiği

TradingView Chart

ENJ fiyatı, uygun desteği kontrol etmek için 3,53 dolarlık boyun çizgisine geri döndü. Grafik, bu tokende güçlü bir yükseliş momentumu olduğunu gösteren 4 saatlik bir yükseliş mumu gösterdi. Bununla birlikte, RSI’daki düşüşte göz ardı edilecek durumda değil.

Yatırımcılar uzun dönemli yatırım yapmak isterse risk yönetimini takip etmelerinde fayda var. Günlük fiyat seviyelerine göre token için en yakın direnç 4,66 dolar ve bir sonraki direnç 5,85 dolarda yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin