Litecoin:
Litecoin: "VISA'nın geçerli olduğu her yerde LTC kullanılabilecek!"

Litecoin: “VISA’nın geçerli olduğu her yerde LTC kullanılabilecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin (LTC), artık kullanıcılarının VISA’nın geçerli olduğu her yerde sınırsız ödeme yapmalarına izin verdiğini açıkladı. Ayrıca, eşler arası kripto ve açık kaynaklı yazılım projesinin, piyasa değerine göre 14. kripto olan Litecoin’in VISA‘nın kabul edildiği her yerde kabul edildiği hakkında tweet yayınladı.

Buna ek olarak, Litecoin Vakfı 14 Kasım tarihinde şöyle bir tweet attı:

LTC, VISA’nın olduğu her yerde kabul edilir. Litecoin Kartı, satın alma sırasında LTC’yi dönüştürür. Kartı Litewallet_App ile de bağlayabilirsiniz.

Örneğin, günlük ödemeler için kripto kullanmak daha kolay hale geldiğinden, dijital para tüketici finansmanında zemin kazandı. Kuruluşundan bu yana Litecoin, kullanıcılar ve yatırımcılar arasında muazzam bir kabul ve kullanım gördü. Ayrıca, uzun süredir piyasa değeri açısından ilk on kripto arasında yer aldı.

Artık LTC, VISA’nın olduğu her yerde kabul edileceğine göre, kullanıcılar artık VISA kartı ödemelerini kabul eden herhangi bir ürünün ödemesini yapmak için LTC’yi kullanabilir. Buna çevrimiçi alışveriş, perakendeciler, dijital hizmetler, restoranlar ve daha fazlası dahil edildi. Ek olarak, şirketin web sitesine göre, Litecoin’in çıkardığı VISA banka kartı, kriptoyu gerçek zamanlı olarak dolara çevirdi. Bunun üzerine firma, VISA banka kartını kullanmak için ek işlem ücreti veya depozito ücreti olmayacağını, ancak aylık 5 dolarlık bir ücret olacağını belirtti.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin