Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi
Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi

Litecoin ve Tron fiyat analizi: LTC ve TRX için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin piyasası keskin bir düşüş yaşadı ancak birkaç saat içerisinde toparlandı. Litecoin 192 dolarda bir miktar destek bulurken, Tron 0,05 dolar seviyesinin üstünde kalmakta zorlandı.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Litecoin, 192 dolarla bir kez daha dokunmak zorunda kaldı, ancak RSI bir kez daha nötr 50’nin üzerine çıktığından kısa vadeli görünüm yükselişe döndü.

Uzun vadede LTC, 123 – 180 dolar aralığındaki kritik bölümün üst noktasını temsil eden 180 dolar seviyesini geçti. 200 dolarlık fiyat seviyesinin üzerinde ise 225 dolar LTC’ye bir miktar direnç gösterdi, ancak boğaların inisiyatifi ele geçirdiği ve fiyatı bir kez daha bu seviyelere taşımaya hazır olduğu görülüyor.

Tron (TRX) fiyat analizi

Tron, 0.06 dolar seviyesine doğru istikrarlı bir şekilde tırmandı. Fiyat geçtiğimiz birkaç gün içinde yükselmesine rağmen, OBV bir dizi düşük zirve yaptı. Bu düşüş eğilimi, TRX için bir gerilemeye işaret etti.

Bitcoin’in düşüşü de fiyatı olumsuz etkiledi ve TRX 0,05 doların altına geriledi. Ancak yazım sırasında 0,052 dolardan işlem yapmak için bir kez daha yükselişe geçti.

MACD bir yükseliş eğilimi oluşturdu ve yukarı doğru yöneldi, ancak düşüş bölgesinden kurtulamadı. Bu bir sıçrama göstergesi olarak yorumlanıyor.

Parabolik SAR bir satış sinyali verdi. OBV’nin toparlanması gerekecek ve TRX’in bir kez daha yönünü yukarı çevirdiği kanıtlanmadan önce 0,056 – 0,058 ABD doları bölgesinin üstüne doğru kırılması şart.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin