Litecoin kritik noktada: Kırılma hangi yöne olacak?
Litecoin kritik noktada: Kırılma hangi yöne olacak?

Litecoin kritik noktada: Kırılma hangi yöne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi, LTC/USD çiftinin şu anda yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Parite, boğaların piyasayı kontrol ettiğini gösteren daha yüksek zirveler ve daha yüksek düşükler oluşturdu. Fiyat şu anda 0,02342 dolar seviyesinde dirençle karşı karşıya. Boğalar bu direnci kırabilirse, 55,58 dolar seviyesi sıradaki hedef olacak.

LTC/USD paritesi şu anda kritik bir seviyede işlem görüyor ve 55,58 dolar direncinin veya 53,74 dolar desteğinin kırılması, trendin tersine döndüğünü gösterebilir. Dijital varlık, son 24 saat içinde %2,76 arttı ve yazım sırasında 55,32 dolardan işlem görüyor.

4 saatlik fiyat grafiğinde Litecoin: Artan momentum hız kazanıyor

Litecoin fiyat analizi için saatlik grafiği incelediğimizde fiyatın yükselen bir üçgen modeli oluşturduğunu görebiliriz. Bu, fiyat iki yatay direnç ve destek seviyesi arasında işlem gördüğünde oluşan bir yükseliş formasyonudur. Yükselen üçgen formasyonları, boğaların piyasayı kontrol ettiğini gösterir.

image 409

MACD çizgisi de sinyal çizgisinin üzerinde hareket ederek yükselişe işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 50’nin üzerinde ve bu da piyasanın yükseliş bölgesinde olduğunu gösteriyor. 50 EMA ve 100 EMA, şu anda fiyat için destek sağlıyor.

LTC/USD 24 saatlik fiyat tablosu: Boğalar hakimiyeti koruyor

Günlük Litecoin fiyat analizi, fiyatın son birkaç saattir 53,74 dolar desteği ile 55,58 dolar direnci arasında işlem gördüğünü gösteriyor. Ayılar, fiyatı 53,74 dolar desteğinin altına çekmeye çalışıyor, ancak şu ana kadar başarısız oldular. Bununla birlikte, boğalar yükseliş trendini sürdürebilmek için 55,58 dolar direnci aşmalı.

image 408

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin