Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı
Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı

Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  “Faizsiz krediler” odaklı merkezi olmayan kredi protokolü, 5 Nisan’da başlatıldıktan sonra artık 1 milyar dolar değerinde kilitli değere sahip.

Dev rakam

5 Nisan’da başlatılan bir DeFi projesi olan Liquity Protocol’ün arkasındaki ekip, Dune Analytics’ten alınan verilere göre 1 milyar dolar değerinde kilitli değer elde etti.

Pantera Capital destekli Liquity, Ethereum’a karşı teminat olarak kilitlenmiş faizsiz krediler sunan ve kullanıcıların minimum %110 teminat oranını korumaları gereken İsviçre merkezli, merkezi olmayan ve yönetişimsiz bir kredi protokolüdür.

Krediler, bire bir oranında USD değerine sabitlenmiş olan protokolün algoritmik sabit coin LUSD cinsinden ödeniyor. Protokol, kullanıcı talebini karşılamak için otomatik olarak LUSD oluşturur. Şu ana kadar 480 milyon sabit kripto para arzını bastı ve her gün yakılandan daha fazla kripto para basıldı.

Merkezi olmayan finans protokolü sektörü tüm zamanların en yüksek seviyelerini geçmeye devam ediyor ve veri toplayıcı DeFi Llama, bugün itibariyle DeFi protokollerinde 123,33 milyar dolar değerinde toplam kilitli değer olduğunu gösteriyor. Liquity Protocol, kısa ömrü boyunca, TVL’de 1,06 milyar dolar ile ilk 100 DeFi protokolünde 26. sıraya yükseldi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin