featured

LINK balinaları 8 ayın ardından uyanıyor! Bu hareket, büyük rallinin başlangıcı olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, destek noktasını balinaların piyasa girişiyle nihayet kırabilir.  Bu hareket, Bitcoin (BTC) fiyatı şu anda sekiz ayın en yüksek seviyesinde işlem gördüğü için oldukça umut verici. Aynı zamanda, Bitcoin için mevcut seviyeden başka bir küçük ralli, yalnızca altcoin’ler için değil, kripto pazarı için de daha fazla büyümeyi tetikleyebilir. Bu bağlamda, ilgilenen yatırımcılar iyi bir giriş fırsatı bulmuş olabilir.

LINK balina

LINK, 8,311 dolar ve 9,40 dolar seviyelerinde kritik direnç noktalarına sahip. Balinaların yeniden piyasa girişi, altcoin’in ilk direnç noktasını kırmasına yardımcı olurken sıradaki hedef için de yola çıkıldığını gösteriyor.

Balinalar oyuna girdi

Balinalar birkaç ay sonra canlandığında, kripto para biriminin fiyatının yeni bir ralliye hazır olduğu anlaşılır. Bu nedenle, taşınan LINK token’larının miktarına bağlı olarak, 9,40 dolar seviyesinde bulunan destek noktasının kırılması durumunda iyi haberler gelebilir. Santiment verilerine göre balinalar, sekiz ayın en büyük LINK hamlesini yaptı. İlginç bir şekilde, 13,01 milyon dolarlık token, altcoin’in fiyatı yerel destek noktasına ulaşmadan sadece birkaç saat önce transfer edildi.

Haziran’dan bu yana en büyük hareket olan 106 milyar dolarlık token, yeni bir balina adresine taşındı. En son gerçekleşen transfer, fiyatın FTX çöküşünden bu yana en yüksek seviye olan 8,34 doları görmesinden 4 saat önceydi.

Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 8,03 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte neredeyse hiç hareket etmedi.

Yapay zeka planı

Chainlink geliştiricileri, yakın zamanda çeşitli kullanım durumları için yapay zeka teknolojisinden yararlanma planlarını açıkladı. Chainlink’i bir AI token’ı olarak sınıflandırmak için henüz çok erken olsa da, AI teknolojisinin kapasitesi ve hızlı entegrasyon olasılığı göz ardı edemez. Chainlink kurucusu Sergey Nazarov, ekibin zincir dışı akıllı sözleşme akışı için yapay zekayı entegre etmeyi planladığını söyledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin