Lider Bitcoin borsasının Santander Bank ile ilişkisi sonlandı mı?
26 Mart Bitcoin

Lider Bitcoin borsasının Santander Bank ile ilişkisi sonlandı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Santander, Coinbase’e veya herhangi bir meşru şirkete yapılan ödemeleri engellediğini reddetti. Cointelegraph ile yaptığı konuşmada, banka Coinbase’e para göndermek için hizmet vermeye devam ettiklerini doğruladı.

Santander Bank, İngiltere’de Coinbase’e transferini engellediğini reddetti

Reddit kullanıcısı iCheat69’a göre, İngiltere’deki bir Santander temsilcisi müşterilerin artık Coinbase’e para yatırmalarına izin vermeyeceklerini bildirdi. Ayrıca şikayet departmanının Coinbase’e transfer yapmak için alternatif bir bankaya taşınması gerektiğini doğruladığını da belirtti. Coinbase dünyanın en büyük ve en tanınmış borsalarından biri. Birkaç yıldır faaliyet gösteriyor ve dijital varlıklar elde etmenin çok kolay bir yolunu sunuyor.  Bir Santander İngiltere sözcüsü Cointelegraph’a şu yorumu yaptı:

Herhangi bir meşru şirkete yapılan ödemeleri engellemiyoruz, ancak bazı durumlarda daha yüksek bir dolandırıcılık riski olabileceğine inandığımız ek güvenlik kontrolleri için ödemeler yapacağız.

Diğer Redditörlerden bazıları, bu sorundan etkilenmediklerini ve Coinbase’e ödeme gönderebileceklerini bildirdi. Başka bir kullanıcı, Santander’ın Portekiz ve İspanya’da BitStamp’tan para çekme işlemlerini kabul etmediğini söyledi.

Bitcoin piyasası gelişmeli ve itibarını arttırmalı

Birkaç gün önce Yahoo! Finans, Barclays’in artık Coinbase’e bankacılık hizmetleri sunmadığını bildirdi. Bu durum kullanıcıları etkiledi, çünkü banka Coinbase’in İngiltere’deki Daha Hızlı Ödeme Programına (FPS) erişmesine izin vererek kullanıcıların döviz cinsinden anında para çekmelerini ve para yatırmalarını sağladı. İCheat69’a göre, Santander tarafından alınan önlemler Coinbase dolandırıcılık önlemlerini geliştirene kadar geçici olabilir.

Kripto para borsaları ve kripto ile ilgili diğer şirketler piyasada faaliyet gösteriyor ancak bankalardan ve diğer geleneksel finans kurumlarından hizmet alma konusunda sorunları var. Bu, pazarın daha fazla olgunlaşması gerektiğini, daha iyi düzenlemelere sahip olması ve itibarının da gelişmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Şimdi, Coinbase’in FPS’ye, piyasaya giren ve şu anda genişlemeye çalışan daha küçük bir banka olan Clearbank adlı başka bir bankacılık kurumu aracılığıyla erişmesi bekleniyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin