Kritik gösterge sinyal verdi: Bitcoin rallisi ne zaman sona erecek?
Kritik gösterge sinyal verdi: Bitcoin rallisi ne zaman sona erecek?

Kritik gösterge sinyal verdi: Bitcoin rallisi ne zaman sona erecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önemli bir Bitcoin teknik göstergesine göre, şu an yaşanan ralli yakında zirve görebilir. Kripto varlık analisti olan Cole Garner, Bitcoin’in son üç yıldaki fiyat hareketini özel bir göstergeyle birlikte gösteren aşağıdaki grafiği paylaştı.

2019 ve 2017’de aynı gösterge açığa çıkmıştı

Daha önce 2019’daki ralli sırasında orta vadeli yükselişlerde ve 2017’deki üstel artıştan önce uyarı veren gösterge, bir kez daha alarma geçti. Söz konusu indikatör, Bitcoin’in yakında orta vadeli/yerel bir zirveye ulaşabileceğini ve bu noktada bir geri çekilme veya konsolidasyon döneminin gerçekleşebileceğini gösteriyor.

Yakında görülmesi beklenen zirve için net bir tarih belirtilmedi ancak tarihsel emsal göz önüne alındığında, önümüzdeki haftalarda hatta günlerde ortaya çıkabileceği düşünülüyor.

JP Morgan analistleri ayrıca Bitcoin’in kısa vadede zirveye yakın olduğunu düşünüyor.

Bankanın analistleri geçen hafta kripto para birimleri hakkında bir rapor yayımladı. Rapor, CME vadeli işlem piyasasına göre Bitcoin’in yakın vadede yukarı doğru “aşırı genişleyebileceğini” belirtti.

Winklevoss’a göre asıl Bitcoin rallisi daha başlamadı

Bitcoin kısa vadeli bir düşüş veya konsolidasyonla karşı karşıya kalsa da, analistler tüm zamanların en yüksek seviyesinin yakın olacağından eminler. Tyler Winklevoss geçtiğimiz günlerde şunları söyledi:

2020 bitmeden önce Bitcoin için tüm zamanların en yüksek fiyatını göreceğimizi düşünüyorum. Fiyat bir aydan kısa bir süre içinde 10.000’den neredeyse 14.000’e yükselmiş olsa da, henüz gerçekten bir patlama yapmadı. 3-5 binlik dalgalanmalar görmeye başladığımızda boğalar koşmaya başlayacak.

Temel eğilimler de kripto para biriminin önümüzdeki haftalarda yükselmeye hazır olduğunu gösteriyor gibi. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Bu arada Facebook’un Bitcoin paylaşımlarını sansürlediğine dair bazı iddialar ortaya çıktı. Detaylar burada.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin