featured

Kritik desteğe çarpan bu altcoin’e sahipseniz dikkat! Düşüş derinleşebilir… Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni nesil yatırımcıların tercihi olan kripto para piyasasında Bitcoin’den sonra birçok dikkat çeken altcoin mevcut. Yatırımcıların gözdelerinden bir tanesi olan altcoin VeChain, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüşte.  VET 0,088 dolar seviyesindeki direnç noktasında reddedildi. Piyasa muhtemelen şu anda bir sonraki daha yüksek dibi yapmaya doğru yöneldi.

Geçtiğimiz saatlerde 0,088 dolarlık direncin tekrar reddedildiği görüldüğü için VeChain fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle, VET henüz yükselmeye hazır değil ve daha düşük bir hamleye daha ihtiyacı var.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde tekrar düşüşe geçti. Pazar lideri ve öncü coin olan Bitcoin yüzde 2,44 oranında değer kaybederken, en gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 1,88 oranında düşüş kaydetti. Bu yazının odak konusu olan altcoin VeChain (VET) ise yüzde 1,8 civarında düştü.

Son 24 saatte VeChain fiyat hareketi: VeChain 0,088 doların altında konsolide oluyor ve tekrar yükselişi reddediyor

VET, 0,08552 dolar ile 0,08862 dolar aralığında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde orta düzeyde bir volatilite olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 21,77 artarak toplam 247,7 milyon dolar oldu. Toplam piyasa değeri ise 5,6 milyar dolar civarında işlem gördü. Kripto para birimi piyasada genel sıralamada ise 33. sırada yer aldı.

VET 4 saatlik grafik analizi: Hareket tekrar tersine mi dönüyor?

4 saatlik grafikte, VeChain fiyatının tekrar reddedildiği görülebilir. Bu da muhtemelen önümüzdeki 24 saat içinde başka bir reaksiyonun düşmesine yol açacaktır.

Altcoin VET

VeChain fiyatı bu ayın başlarında güçlü bir yükseliş gördü. 27 Aralık tarihinde hızlı bir şekilde yaklaşık yüzde 35 oranında artarak 1,03 dolar seviyesinde ulaşmayı başardı. Ancak o seviyeden itibaren VET büyük bir şekilde tersine döndü. Bunun sonucunda ise geçen haftaki kazanımın çoğunu hızla geri aldı.

Destek noktası nihayet 30 Aralık tarihinde 0,081 dolar seviyesindeydi. Bu seviye altcoin’in tepkisini daha yükseğe taşıdı. Ertesi gün yeni belirlenen desteğin yeniden test edildiği görüldü. Ancak bu seviye hızla reddedildi.

Sonunda VeChain fiyat hareketi, bugün görülen daha yüksek bir kırılma girişimi ile 0.088 dolar civarındaki biraz daha yüksek bir seviyeye ulaştı. Her iki dönemde de VET sadece kısa bir artış kaydettiği ve boğalar henüz daha yukarıya ulaşmaya hazır olmadığı için aşağı yönlü başka bir baskının gelebileceği varsayılıyor.

VeChain fiyat analizinde sonuç olarak

VeChain fiyat analizinde, geçtiğimiz saatlerde başka bir yükselme girişimi başarısız olduğu için bugün düşüş gösteriyor. Muhtemelen VET’in daha fazla yükseliş elde edebilmesi için başka bir aşağı yönlü itilmeye ihtiyacı var.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin