Mike Novogratz’dan kripto para topluluğuna uyarı geldi – işte ayrıntılar
Mike Novogratz’dan kripto para topluluğuna uyarı geldi – işte ayrıntılar

Kritik Bitcoin Uyarısı: Bir yılda kazandığınızı bir haftada vereceksiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kritik Bitcoin Uyarısı: İntegral Menkul Değerler Danışmanı Artunç Kocabalkan, çılgınlık halini alan Bitcoin konusunda önemli uyarılarda bulundu. CNN Türk’te Ahu Özyurt’un Bitcoin hakkındaki sorusuna yanıt veren Kocabalkan, bütün dünyada bir çılgınlık halini alan ve son yılların en karlı yatırım aracı olduğu savunulan Bitcoin konusunda uyarılarda bulundu.

Bitcoin için;

“Bir yatırım aracı değil kumar aracı” diyen Kocabalkan,

Bitcoin yatırımı yapmayı düşünenleri de,

“2018’de o kadar hızlı bir düşüş başlayacak ki, 1 yılda kazandırdığını bir haftada kaybettirecek” dedi.

CNN TÜRK

Kocabalkan’ın Bitcoin uyarısı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comment

  1. Kesinlikle saçma ve desteksiz.. Yeni dünya finansal düzeninden bir haber ve kendini geliştirmek istemeyen, klasik; geleneksel görüşlerin dışına taşmamayı tercih ederek amaç edinmiş ve bu sistemi sadece çılgınca büyüyen bir yatırım aracı olarak değerlendiren dar görüşlü ve cahilce bir yorum

    Reply
    • 18 December 2017, 16:50

      Sevgili deeph aynen sana katılıyorum..Bizim ulkemızde ısrarla olumsuz beyanların verılmesınde sadece cahıllık degıl,bır aşağılık kompleksı mevcut…Neden bır altyapı kurulmauyor ve ulkemızde bu konuda bıtcoın yatırımcılarına destek olunmuyor..Bitcoını kotulemek ve buna kumar demek zırrrrr cahıılllık..Borsada repo oynamak,hısse senedı almak,tahvıl,senet almak da bır kumar cesıdı…Borsaya oynayarak bır yılda kazandıklarını bır saatte bır haftada kaybedenler var..neden onlara uyarı yapılmıyor….

      Reply
  2. Dayı, blockchain teknolojisinden bihaber aklı sıra müleccimlik yapmış.. insan bir tahminde bulunurken bunu neye dayalı yaptığını söyler..

    Reply
  3. peki ya kaybettirmezse ne olacak daha çok kazandırırsa bu tarz kişilere şunu söylemek isterim 2017 Ocak ayında 1 Bitcoin ile bir ıphone alınıyordu şimdi ise bir araba nedense bitcoine karşı çıkanlara bakınca ya bankacı ya ekonomist yada mali işler ile ilgili resmi yetkililer aslında bir şekilde resmileştirip vergi alamadıklarından dolayı olabilir mi bu karşı çıkmalar

    Reply
  4. Bitcoin neden artıyor? Hala artacak mı?
    Şuan piyasada 16 milyon bitcoin var ve bitcoini bilen insanların sayısı henüz 10 milyon değil. Bu ne demek? Bu bitcoin fiyatının tanındıkça arz talep ilişkisinden dolayı katlanması demek, hem de kat kat.
    Bir şey ne kadar az ise o kadar değerlidir, bitcoin yavaş yavaş tanınıyor, seneye bitcoin nedir anlamayan olacak ama bilmeyen olmayacak haliyle almak isteyenlerin sayısı 10 kat 20 kat artacak, bu sadece gelecek sene için. Tüm dünyada duyulduğunda ise bu değer kendini 500’e katlayacak. Bitcoin’e yatırılan para toplamda (coinmarketcap.com’a göre) şuanda $318.857.416.880. İnsanlar tanıdıkça para yatıracak ve bu değer 1 trilyon doları aşacak o zaman 3 kat değeri artmış olacak.
    Yani ev araba varsa satın bitcoin eth alın. İkisi arasında hangisi ise ETH daha mantıklı, çünkü hem BlockChain’e ait hem de yazılımı daha iyi, ücreti daha az. Büyük şirketlerin iştahını kabartıyor.

    Reply
  5. Finansçı mı? Astrolog mu ? belli değil. “1 haftada kaybedeceksiniz o parayı.” Herifin ki öngörü değil temenni resmen! İnsanlar aracısız kendi finansal işlemlerini kendileri yapmaya başlayınca bunların ekmeklerine de mani olunuyor. Yolacak kimseyi bulamayacakları endişesi ile kripto paraya sövüyorlar.

    Reply
Bizi Takip Edin