featured

Kripto varlıklar güne düşük işlemle başladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftanın ilk iki günü kazanç yaşayan kripto varlıklar, haftanın ortasında yönünü değiştirdi. Yukarı doğru ivmelenen hareketler yine kısaldı. Hareketlerin kısa kalmasıyla birlikte düşüş kaçınılmaz oldu.

Tüm varlıkların Bitcoin’e bakması ve lider varlığın ilerlememesi düşüşü tetikledi. Al/sat ortamının oluşmasıyla beraber çoğunlukla kâr satışları görüldü.

Kripto varlıklarda kısa vadeli görüntü ile birlikte alım ve satım daha çabuk hale geldi. Burada yatırımcılar 15DK/1 Saat/4 Saat gibi grafikleri kullanarak ilerlemeyen piyasada kâr realize ediyor.

Kripto varlıklar, 19 Ekim Çarşamba gününe iyi başlangıç yapamadı

19 Ekim’de,  BTC fiyatı 19.000 ila 19.400 dolar gibi dar bir işlem aralığında kaldı. Şayet bu aralığın kırılması gelecekteki fiyat hareketini belirleyecek. Ethereum ise, Asya seansının erken saatlerinde %1’den fazla düşüşle 1.300 dolara yaklaştı. Şu an ise Ether 1.300 doların biraz altına sarktı.

Büyük kripto para birimleri bugün negatif bölgede işlem görüyor. Küresel kripto piyasası değeri önceki gün %0,7 düşerek 927 milyar dolara geriledi. Buna karşılık, toplam kripto piyasası hacmi son 24 saatte %7’nin üzerinde artarak 0,7 milyon dolara ulaştı.

Hacim girişleri de olmamasıyla kısır döngü kendini gösterdi. Kripto varlıklarda, altcoin tarafı da pek tat vermedi. Stablecoin’lerin daha fazla öne çıktığı şu anlık görülüyor.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin