Uzman görüşleri: Bitcoin yükselmeyi sürdürecek mi?
Uzman görüşleri: Bitcoin yükselmeyi sürdürecek mi?

Kripto uzmanı Mahmudov: “Bitcoin’in bir sonraki hedefi 100 bin dolar. Sabredin.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto hedge fonu yöneticisi Murad Mahmudov, bugün Twitter üzerinden paylaştığı analizinde Bitcoin’in bir sonraki hedefinin 100 bin dolar olduğunu iddia etti.

Mahmudov: “Biriktirme aşamasındayız.”

Adaptive Capital CIO’su Mahmudov, mevcut dalgalı fiyat hareketinin büyük olasılıkla sadece “sabit bir biriktirme” aşaması olduğunu gözlemlediğini söyledi ve analizini grafik üzerinde gösterdi.

Kripto uzmanı Pompliano da 100 bine işaret etmişti

Bu ayın başlarında, Anthony Pompliano da amiral gemisi kripto paranın değeri konusunda çarpıcı bir tahminde bulundu ve Bitcoin’i sadece 30 ay içinde 100 bin dolarda görebileceğimizi söyledi.

Bitcoin ticareti yapan kişilerin yuvarlak sayıları sevdiği bir gerçek. Kripto paralarda mevcut sayılara eklenen sıfırlar, parabolik zenginliklerin bir işaretidir. 

Tarihsel olarak 100 dolar, 1000 dolar ve 10.000 dolar, Bitcoin için en kilit düzeyler olarak görülüyor. Psikolojik manada da büyük bir eşiğin habercisi olan 100 bin dolarlık Bitcoin fiyat tahmininde, pek çok uzman birleşmiş durumda.

Mahmudov, her geri çekilmenin uzun vadeli kazançlar için başka bir fırsat olduğu görüşünde:

Günlük olarak da bu seviyeye işaret eden çeşitli bağlantılar var.. Bunun finansal bir tavsiye olmadığını söylemeye gerek yok ama bahis yapan bir adam olsaydım, her kilit destek için sabırla ve yavaşça beklerdim.

Temmuz ve Ağustos ayları, Bitcoin için yılın ilk yarısına göre pek elverişli olmadı.

Kaynak: TradingView
Kaynak: TradingView

2016 ve 2017, BTFD’ye geniş fırsatlar sağladı. 2019’un aynı şeyi teklif edip etmeyeceği henüz belli değil

Mevcut gidişat devam ettiği sürece, bu pazarın her iki tarafında da sağlıklı kazanımlar söz konusu olabilir. Mahmudov’un sözleri temkinli ama dokunaklı:

Küçük kazançlar için daha büyük trendlerden vazgeçmeyin.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin