oduwa coin
ODUWA coin kripto para volatilitesine bir çözüm olarak geliyor

ODUWA coin kripto para volatilitesine bir çözüm olarak geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar mevzu bahis olduğunda, çoğu insanın aklına birkaç tıklama ile dijital cüzdanı olan herkese para aktarma işlemi gelir. Kripto paraların ardındaki Blockchain teknolojisi gerçek bir devrim niteliği taşısa da, herhangi bir kripto para yatırımcısına sorduğunuzda; en büyük endişelerinin volatilite (fiyatlardaki aşırı oynaklık) olduğunu söyleyeceklerdir. Çok yakında listelerde görebileceğimiz oduwa coin ise bu volatiliteye çözüm olma konusunda oldukça iddialı geliyor.

Son zamanlardaki volatilite birçok kripto yatırımcısını sadece yıpratmadı, aynı zamanda kripto para birimlerinin geleceği konusunda Satoshi Nakamoto’nun öngördüğü güvenli bir liman olma konusunda da endişelendirdi. Kripto piyasası, piyasayı kendi avantajlarına taşıyabilen büyük borsalar ve balinalar (yüksek fon sahipleri) tarafından rehin tutuldu. Ortalama yatırımcı portföyleri ise bu durumdan çoğu zaman zarar gördü.

Oduwa coin ekibi çözüm konusunda kararlı

ODUWA COIN, platformda listelenen kripto para birimlerinin volatilitesine karşı tazminat ve sigorta sağlayan bir Nextgen kripto para birimi olmayı planlıyor. Bu, yatırımcılara, kripto para piyasasında kayıplardan korunmalarını sağlamak için Blockchain teknolojisini ve sigortayı birleştirerek sağlanacak.

ODUWA’nın arkasındaki finans uzmanları, yatırımcıların kripto paralara yatırım yapmalarının, hackerlar, dalgalanmalar ve coin piyasasında yüksek belirsizlik gibi her zaman dijital piyasaların doğasında olan ve yüksek sek risk taşıyan bir girişim olduğunun bilincindeler. ODUWA, bu sorunları, sigorta edilen paraya orantılı bir rezerv tutmak ve otomatik Akıllı Sözleşmeleri korumak için coinlerin seçilmesini içeren akıllı bir çözümle karşılamayı amaçlamaktadır.

ODUWA, Borsalarında onaylanmış coinlere yapılan yatırımların yüzde 100’ü değer düşüşüne karşı sigortalı olacak ve yatırımcıları bir takım risklere karşı koruyacak devrim niteliğinde bir platformdur. Piyasada çok fazla değersiz coin bulunduğundan, ODUWA başlangıçta volatiliteye karşı sadece dört güvenilir kripto parayı onaylayacağını ve platform genişledikçe daha fazla kripto para eklemesini yapacağını belirtiyor.

ODUWA yetkilerin açıklaması şu şekilde:

ODUWA’lar gibi devrim niteliğinde bir çözümle, ana yatırımınızın karşılığının değerinde mutlak koruma ile para kaybetme riskiniz yoktur. Çözümümüz pazarın istikrara kavuşmasında ve yeni bir güven ekonomisinin yaratılmasında önemli bir rol oynayacaktır. Satın alınan ODUWA tokenleri ise, anında Ethereum aracılığıyla dağıtım imkanına sahiptir.

Değer kaybına karşı sigorta niteliği taşıyan ilk Blockchain tabanlı kripto para çözümü

ODUWA’yı perspektife koymak gerekirse, basitçe Coinbase, Bittrex HitBtc gibi bir merkezisiz bir değişim platformudur diyebiliriz. Bu platform, ODUWA ekibi tarafından geliştirilen Akıllı Sözleşme teknolojisini kullanarak yatırımcılar için işlemlerinde varlık koruması için bir seçenek sunmaktadır. ODUWA sigortası, ODUWA sigortalı listesinde devalüasyona karşı seçilen kripto paraları tazmin ve garanti eden ilk Blockchain tabanlı kripto para çözümüdür.

Bu işlemler, işlemlerinize zarar durdurma ve belirli bir süre için kazanç elde etmek için kripto varlığının satın alınması sırasında akıllı sözleşmeler kullanılarak yapılır. Sigortalı varlıkların listesi, yatırımcılara belirli bir dönemde satın alabilecekleri en iyi kripto parayı seçmelerine yardımcı olmak için ODUWA finansal uzmanları ve makine öğrenimi algoritmaları tarafından belirlenmektedir. Listelenen kripto para birimleri en düşük riske sahiptir. Ayrıca, kripto para birimi ODUWACOIN spekülasyon listesinde bulunacağı için, daha fazla kişi, değer kaybı olasılığını daha da azaltmak için bu coini satın almaya istekli olacaktır.

Ethereum Blockchain ve ODUWA Blockchain’in en son akıllı sözleşme teknolojisine dayanan ODUWA Coin, en güvenli kripto para birimlerinden biridir. Eş düzeyli bir ödeme şekli olarak, herhangi bir bilgiyi veya verilerinizi elde eden bir üçüncü taraf için endişelenmenize gerek kalmayacaktır. Tüm veriler şifrelenir ve dijital varlıklar sadece parmak izinizle erişebileceğiniz bir cüzdanda saklanır.

Şu an ICO sürecinde olan ODUWA, bu süreç başarıyla tamamlandıktan sonra resmi olarak büyük borsalarda işlem görmeye başlayacak. Şirket, yatırımcılara, ODUWA sigorta, ODUWA borsası ve ODUW şifreleme gibi hizmetlerden oluşan benzersiz bir paket sunma çabası içerisindedir. Aynı zamanda şirket şuan ODUWA tokenleri satın almak isteyenlerin Ethereum ile ön satışına başlamış durumdadır.

globalcoinreport

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin