Interstellar Bulletproofs uygulaması
Interstellar Bulletproofs uygulaması

Interstellar (Yıldızlararası) nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Interstellar teknolojiye dayanan yeni bir girişim. Stellar’ın bu yeni Blockchain uygulaması, finansal kurumlardan ve hizmet sağlayıcılardan büyük ilgi görüyor. Girişim, Lightyear tarafından Chain’ın satın alınması ile geliştirildi.

Interstellar kavramı

Bazı insanların ilk başta düşündüklerinden farklı olarak, bu yeni projenin Interstellar (Yıldızlararası) filmiyle ilgisi yok. Bunun yerine, Stellar’ın teknolojisini, kuruluşların varlıklarını düzenleme, değiştirme ve yönetme için uçtan uca bir çözüm oluşturmak için kullandığı yeni bir şirket. Bu gibi çözümler zaman ilerledikçe daha yüksek talep görecek. Kurumlar zaten varlık ihracı ve yönetimine artan bir ilgi gösteriyor.

Nasıl çalışır?

Interstellar, Chain ve Lightyear arasındaki birleşmenin bir sonucu. Chain, Blockchain endüstrisinde iyi bilinen bir şirket. Lightyear bir süre önce şirketi satın aldı ve o zamandan beri bu yeni ticari varlığı kurmak için çalışıyor. Bu yerli markaların ikisi de emekli olacak ve Interstellar devam eden tek isim olacak. Stellar’ın yerli teknolojisinden yararlanarak, birçok potansiyel kullanım durumu keşfedilebilir.

Projenin birkaç farklı yön sunması bekleniyor. Her şeyden önce, kurumların bir kamu ağında varlıkları düzenlemesine, yönetmesine ve değiştirmesine izin verir. İkincisi, sıralı bulut defteri hizmeti, şirketlerin farklı ağlar arasında hareket ederken varlıkları takip etmelerine olanak tanır. Bu, kuşkusuz özel ağlarda varlık izlemek için ilginç bir özellik olacak.

Yönetim kadrosunda, Stellar Development Foundation’ın kurucu ortağı Jed McCaleb, Interstellar’ın CTO’su olacak. Bu girişimin, Stellar’ın neyi başarmaya çalıştığı ve şirketin nasıl ilerlediği konusunda doğal bir uzantı olacağı açık. Bu yeni şirketin ürün portföyü, Stellar tabanlı varlıkların ticareti için bir pazar yeri olan StellarX’i de kapsayacak.

Stellar’ın (XLM) gelecekteki planlamaları

Interstellar’ın, Stellar’ı yepyeni bir seviyeye yükseltmeyi nasıl denediğini görmek oldukça ilginç olacak. Kesin iş planı ile ilgili bazı bilinmeyenler olsa da, hizmet kurumlarının ileriye doğru hareket edebilmeleri sağlanıyor gibi görünüyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin