Dikkat: Kripto piyasasındaki çöküşten en çok etkilenen tokenler
Dikkat: Kripto piyasasındaki çöküşten en çok etkilenen tokenler

Dikkat: Kripto piyasasındaki çöküşten en çok etkilenen tokenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası son birkaç gün içinde ciddi kayıplar yaşadı ve Bitcoin 46.000 dolardan 42.000 doların altına düştü. Her zaman olduğu gibi, altcoinler, Bitcoin düşüşleri sırasında çok acı çekiyor. Bunun nedeni, altcoinlerin çok değişken olması ve piyasa trendlerine daha hızlı tepki vermesi. Ek olarak, Bitcoin hâlâ kripto para birimi piyasası üzerinde %40 hakimiyete sahip. Kripto çöküşü sırasında çok şey kaybeden 3 kripto parayı inceleyelim.

Crypto Crash CRV

Eğri, bir AMM ortamında çalışan stabil coinler için bir DEX’tir. CRV, geçen ay 3,3 dolardan 6,5 dolara yükselerek fiyatını neredeyse iki katına çıkardı. Bu büyük fiyat artışı, bir fiyat indiriminin parçası olarak daha düşük bir düzeltmeye bağlandı. Diğer taraftan, kripto piyasası çöküşü düzeltmeyi daha şiddetli hale getirdi ve CRV’nin geçen hafta %32 kaybetmesine neden oldu.

Crypto Crash - CRV

GALA

GALA tokeni, en çok kazananlar arasındaydı. GALA, Kasım ayında 2 hafta içinde %900 gibi yüksek bir kazanç elde ederek en çok kazananlar arasındaydı. Ancak, 0,8 dolar gibi yüksek bir fiyata ulaştığından beri, token düşüşte ve şu an 0,3 dolar seviyesine düştü.

Analistler GALA’nın düşüşüne bakıyor ve bunu iki faktöre bağlıyor: çok ihtiyaç duyulan bir fiyat aralığı ve son kripto çöküşünün bir uzantısı. Bugün fiyatlar %50 Fibonacci düzelme seviyesine ulaştı ve bir geri dönüş görebiliriz.

Crypto Crash - GALA

AXS

Axie Infinity 2021’de %12.000’in üzerinde kâr elde etti ve son 12 ayda son derece kârlı bir yatırım oldu. Öte yandan, geçen hafta işler farklı görünüyor. Son 7 gün içinde AXS satın alan herkes, AXS tokeni yaklaşık %27 oranında değer kaybettiği için derinden kırmızıya döndü. Bu, AXS’i geçen hafta için en güçlü kayıplara sahip token yapıyor.

Crypto Crash - AXS

cryptoticker

 


Binance komisyon  indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. 


>

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin