featured

Kripto piyasasında yeni hafta, yeni fırsatlar! İşte, bu hafta takip etmeye değer 5 token…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bir kez daha düşük performans gösteriyor. Bu yazının yazıldığı sırada piyasa lideri olan Bitcoin fiyatı 27,523 dolar civarında işlem görüyor. Son yedi gün içinde BTC fiyatı neredeyse %7,8 oranında düşüş yaşadı. Yine de, bazı kripto para birimleri ortalama performans gösterdi. Bu yazıda son yedi gün içinde iyi performans gösteren ve yeni haftada takip etmeye değer olan altcoin’lerden bahsedilecektir.

Tether Gold (XAUT)

kripto para

Web sitesine göre XAUT, TG Commodities Limited’in dijital bir varlığıdır. Bir XAUT token’ı London Good Delivery altın külçesinde bir ons altını sembolize eder. XAUT token’ı, satın alındıktan sonra dağıtıldığı alıcıların Tether cüzdanından herhangi bir zincir üzerindeki adrese iletilebilir. Son 7 gün içinde, XAUT fiyatı neredeyse %0,5 oranında artış yaşadı.

PAX Gold (PAXG)

Web sitesine göre, PAX Gold (PAXG), Ethereum blockchain’inde bir ERC-20 token’ı olarak oluşturulmuştur. Brink’in kasalarında tutulan 400 ons London Good Delivery altın külçesinin bir ince ons’u ile desteklenir. Son 7 gün içinde, yerel token PAXG fiyatı neredeyse %0,9 oranında değer kazandı.

FTX (FTT)

FTT token’ları hakkında çok fazla konuşma yapıldı. Bir borsa token’ı olmasına rağmen, son birkaç yılda fiyatı oldukça yükseldi. Fiyat 2020’de 4 doların altındayken yükseliş başladı ve yatırımcılarına oldukça fazla kâr sağladı.  Son 7 gün içinde, FTT fiyatı neredeyse %3,1 arttı.

Osmosis (OSMO)

Osmosis, zincirler arası varlıklar için yapılandırılabilir otomatik bir üreticidir. Dengeleyici gibi, gözetim altında olmayan bir zincirler arası token indeksinin yapılandırılmasına ve yönetilmesine izin verir. Son 7 günde, OSMO fiyatı neredeyse %3,7 oranında artış yaşadı ve yatırımcıların radarına girmeyi başardı.

LEO Simgesi (LEO)

Son yedi gün içinde, yerel token LEO fiyatı %10’un üzerinde artış yaşadı. Bu fiyat performansı da onu en iyi kripto para birimleri listesine soktu. 940 milyon LEO token’ı dolaşım arzına ve toplam da ise 985 milyon arza sahiptir.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin