featured

Teknik görünüm olumlu: Bu altcoin’in her şeye rağmen toparlanma umutları olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, bir süredir düşük seviyelerden işlem görüyor. Piyasadaki altcoin’ler de BTC fiyat hareketini takip ediyor.

Curve Finance, başta stable coin’leri veya benzer varlıkların paketlenmiş versiyonlarını içeren ve likidite havuzlarını barındırmak için tasarlanmış otomatik bir piyasa yapıcı platformudur. Basitçe söylemek gerekirse, stable coin’ler için merkezi olmayan bir borsadır (DEX). DEX için yönetişim token’ı, CRV olarak kabul edilir.

Bu yazının yazıldığı sırada toplam TVL değeri 7,82 milyar dolar olan CRV, 8 Mayıs’tan bu yana düşüş yaşadı.  8 Mayıs’ta 17,49 milyar dolarlık bir TVL değerine sahip olan altcoin, o zamandan beri %50’sinden fazlasını kaybetti.

Aynı dönemde, CRV token’ı da fiyatta istikrarlı bir düşüş yaşamaya başladı. Son bir ayda altcoin’in başına başka neler geldi?

Fiyat aşağı doğru ilerliyor

Bu yazının yazıldığı sırada 7,82 milyar dolarlık bir TVL ile Curve, tüm DeFi Protokollerinin toplam 102,04 milyar dolarlık TVL’sinde pazar payının %7’sinden fazlasını elinde tutuyordu.

Token’ı CRV de düşüşten kendi payına düşeni aldı. Bir ay önce 1,22 dolardan işlem gören altcoin, o zamandan beri %15 oranında düşüş yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada da 1,04 dolar civarında işlem görüyor. Son 24 saat içinde fiyat %9 oranında düşüş yaşadı. İşlem hacmi ise son 24 saatte %31 gibi bir yükseliş kaydetti ve artan ilgiye sahip olduğunu gösterdi.

altcoin CRV

Teknik göstergelerden RSI, 4 Mayıs tarihinde altcoin için nötr 50’nin üzerinde, 56 civarında idi. Ancak ayılar piyasayı ele geçirince RSI kısa sürede düzeltildi. Geçen ay boyunca altcoin, aşırı satım bölgelerinde 50 endeksinin altına işlem gören bir RSI ile ayıları savuşturmak için mücadele etti. Yazının yazıldığı sırada ise 35 civarındaydı.

Benzer şekilde aynı dönemde, token için MFI çoğunlukla 50 nötr noktasının altınaydı. 5 Mayıs’ta en yüksek 65 değerini kaydettikten sonra bir düzeltme yaşayan MFI, o zamandan beri artan düşüş aktivitesi sergiledi. Şu anda ise 49,69’da sabitlendi.

Bahsedilen bu dönem içinde altcoin’in piyasa değeri de %7 oranında düşüş kaydetti.

Her şeyde yön aşağı

Zincir içi analiz, CRV token’ının büyümesini izlemek için bazı temel metriklerin geçen ay boyunca bir miktar istikrar gördüğünü ortaya koydu. Sosyal ilgide 27 Mayıs’tan bu yana bir düşüş olduğunu ortaya koydu. Altcoin’in sosyal hacmi 27 Mayıs’ta 364’e ulaştı. O zamandan beri düşüşe geçti ve şimdiye kadar %90’ın üzerinde bir kayıp yaşadı.

CRV token’ının gelişimsel etkinliği de 19 Mayıs’tan bu yana bir darbe aldı. O gün kaydedilen en yüksek  değer 9,74 idi. Bugüne kadar ise %8’lik bir düşüş yaşandı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin