featured

Kripto piyasasında bu hafta sonu diğerlerinden daha farklı geçiyor! İşte, son gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında bu hafta sonu, önceki birkaç haftadan farklı olarak biraz daha iyi geçiyor. Piyasa lideri olan Bitcoin, bugün erken saatlerde 27,000 doların üzerine çıkarak bir miktar yükseliş kaydetti.

Altcoin’ler de bugün grafiklerini yeşile boyadı. SOL, %5 oranında bir artış kaydederek 20 dolar seviyesini geri kazandı ve bugünün en iyi performans gösteren altcoin’lerinden bir tanesi oldu.

Bitcoin 27,000 doların üzerinde

Salı günü 27,500 dolar seviyesinden reddedildikten sonra Bitcoin için hafta pek de olumlu devam etmemişti. Ayılar, takip eden birkaç gün içinde piyasanın kontrolünü tamamen ele geçirdi. Böylece Perşembe gününe kadar aşağı yönlü hareket derinleşti ve 25,900 dolar ile dibe dokunuldu.

Hafta sonuna yaklaşırken manzara bir miktar değişti. BTC hızla 26,000 doları geri aldı. Hatta Cumartesi gününe kadar neredeyse 27,000 dolara kadar yükseldi. Ancak yükseliş hareketi, bu civarda durdu.

kripto

Bununla birlikte boğalar, Pazar sabahı kripto para birimini birkaç günün en yüksek seviyesi olan 27,300 dolara çıkararak etkileyici bir fiyat artışı kaydetti. O zamandan beri biraz geri çekilmesine rağmen, Bitcoin hâlâ günlük bazda %2 oranında kârda.

Böylelikle piyasa değeri 530 milyar dolara yaklaştı ve altcoin’ler üzerindeki hâkimiyeti biraz artarak %46,4’e yükseldi.

Altcoin’ler yükseliyor

Kripto para piyasasındaki altcoin’ler de hafta sonu boyunca yükseliş kaydetmeyi başardı.

En büyük altcoin olan Ethereum hafta içi 1,800 doların altına düştü. Ancak, daha sonra bu seviyeyi geri kazanmayı başardı. Binance Coin, Polygon, Dogecoin, Tron, Polkadot, Litecoin ve Avalanche gibi diğer altcoin’ler de gün içinde %0,5 ile %2 arasında bir yükseliş gerçekleştirdi.

Cardano, Shiba Inu ve günün en iyi performans gösteren altcoin’i olan Solana, diğerlerine göre daha fazla artış kaydetti.

Bugün çoğu düşük ve orta değerli altcoin’in yeşil görünmesiyle birlikte, toplam kripto piyasası değeri 15 milyar dolar artış yaşadı ve 1,140 trilyon dolara yaklaştı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin