Kripto piyasası yeni haftaya nasıl başladı? Fiyatlanmalarda son durum…

Kripto piyasası yeni haftaya nasıl başladı? Fiyatlanmalarda son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İyi geçen ocak ayının ardından kripto piyasası yeniden harekete geçmek istiyor. Bu ayın başlangıcında Bitcoin kuvvetli bir kırılım gösterdi. Ancak son 2-3 gündür yatay bölgede kalan lider kripto para birimi, altcoin’lere hareket imkanı sundu.

Önemli paraların kripto fiyatı bu yazının yazıldığı an itibarıyla düştüğü görüldü. Gece fiyat kapanışları daha iyi olurken, Asya pazarının açılmasıyla düşüş yeniden geldi. Aslında bu durum birkaç haftadır devam ediyor. Haftalık başlangıç genelde düşük seviyelerde geliyor. Ancak daha sonrasında yeşil bir görünüm devam ediyor.

En büyük kripto para birimi Bitcoin, son 24 saatte %2,71 düştü. İkinci en büyük kripto para olan Ethereum %2,91 düştü.

Meme coin Shiba Inu % 4,11 düştü. Dogecoin %4.01 düştü. Solana son 24 saatte %5,53 düştü. Polygon %5,26 azaldı. Cardano %2,19 düştü. Küresel kripto piyasası değeri, son 24 saat içinde %2,39 düşüşle 1,06 trilyon USD seviyesinde bulunuyor. Son 24 saatteki toplam kripto piyasası hacmi, %27,31 artışla 48,90 milyar USD seviyesinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin