Piyasalarda son durum: Hangi coin ne yaptı?

Kripto piyasası haftanın son günü hareketli, altcoinler pozitif ayrıştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve çoğu altcoin, dünkü kan banyosundan sonra küçük kazançlar kaydetti. en çok yükselenler arasında ise Monero dikkat çekti. Waves ise sabah erken saatlerde yukarı doğru ivme yakaladı. İşte Pazar günü kripto piyasası…

Ocak 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 42.000$’a düştükten sonra, Bitcoin nispeten durgun bir işlem gününün ardından bu seviyeyi korudu. Monero birkaç istisnadan biri oldu. XMR üç ayın en yüksek seviyesine dokunuyor. Monero’nun yanında diğer altoinlerde de kazançlar artı yönde kaldı.

Bitcoin 42 bin doların üzerinde kaldı

Birincil kripto para biriminin bu hafta başında 47.000 doların üzerine çıkmaya çalıştığı için daha iyi günler gördüğünü söyleyebiliriz. Ancak, ayılar olay yerine dönüp varlığı güneye ittiğinde her iki durumda da başarısız oldu.

Hafta boyunca bildirildiği gibi, BTC ilk önce 45.000 dolara  düştü. Ardından başka bir düşüş onu 43.000 dolara götürdü. 42.000 doların biraz üzerinde durmasına rağmen 17 günün en düşük seviyesini gördü.

Altcoinlere XMR öncülük ediyor

Altcoinler dün Bitcoin kadar acı çekti. Ancak çoğu bugün küçük kazançlarla düşüşleri tolere etti. Ethereum, dün 300 dolar düşerek 3.200 dolara kadar geriledi. Hafif bir artışın ardından bu çizginin üzerinde kaldı.

Binance Coin, Ripple, Solana, Terra, Cardano ve Polkadot da biraz yeşil renkte. Piyasa değerine göre en büyük iki memecoin olan Dogecoin ve Shiba Inu, günde %3’ten fazla artışla sırasıyla 0.15 ve 0.000025 dolara kadar yükseldi.

Cardano ve Near Protocol, küçük düşüşlere sahip olsa da sınırlı kaldı. Monero, gösteriyi %8’lik bir artışla orta büyüklükteki altcoinlerden öne çıkan oldu. Sonuç olarak, XMR Ocak ayının başından bu yana en yüksek fiyat çizgisine 240 dolardan sıçradığını gösterdi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin