Faiz artışından sonra Bitcoin balinaları ne alemde? Aç gözlülük var mı?

Dikkat! Bu Bitcoin balinası ilginç bir yöntem deniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin balinaları, piyasada sürekli BTC toplamaya devam ediyor. Önemli destek seviyelerinden işleme giren balinalar alımlarını gerçekleştiriyor. Sadece dip seviyeler değil, uygun ve güvenli bölgelerde balinaların ilk tercihlerinden biri. Bir Bitcoin balinası ise günlük tahsis ettiği rakamla öne çıkıyor.

Bitcoin’in son fiyat hareketine rağmen, balinalar BTC almaya ve elinde tutmaya devam ediyor. Büyük yatırımcılar, piyasadaki mevcut belirsizliğe rağmen her gün Bitcoin satın alıyor ve pozisyonlarını artırıyor. Gerçekten de, her gün 1 milyon dolar değerinde Bitcoin tahsis eden bir Bitcoin balinası var. Bu, yatırımcıların BTC’nin geleceği konusunda yükselişe devam ettiğini gösteriyor.

Bitcoin’in son fiyat hareketi, büyük yatırımcıların ve sahiplerinin şu anda ne yaptığını göstermez. Bu büyük Bitcoin balinaları, fiyatı veya Bitcoin’in piyasadaki performansını önemsemeden günlük olarak Bitcoin satın alıyor. Sadece her gün daha fazla token satın alıyorlar.

Bitcoin balinası, günlük alımı gün yüzüne çıktı

BitInfocharts tarafından bildirildiği üzere, günlük olarak 1 milyon dolar değerinde Bitcoin satın alan bir Bitcoin balinası var. Her gün 25 BTC’ye yakın satın alma işlemi gerçekleştiriyor. Alım yaptığı miktarı cüzdanına ekliyor. Twitter’da  kripto meraklısı C15Capital tarafından yapılan işlemler detaylı şekilde paylaşıldı.

Bitcoin balinası uzun süredir BTC satın alıyor. Nitekim, Şubat ayından bu yana bu yatırımcı Bitcoin rezervlerine daha fazla BTC eklemeye devam etti. Haber esnasında 9.700’den fazla BTC’ye sahip olduğu biliniyor. Bu da piyasa değerini 412,5 milyon dolara çıkarıyor.

Bununla birlikte, yatırımcı bir kripto para borsası veya diğer yatırımcılara sanal para alıp satan basit bir aracı olabilir. Bu nedenle, tek bir yatırımcıdan bahsetmiyoruz, bunun yerine bir borsa veya büyük bir şirketten bahsediyor olabiliriz.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin