Bu altcoin son düşüşten etkilenmedi, fiyatını katladı! Alım fırsatı mı?
Bu altcoin son düşüşten etkilenmedi, fiyatını katladı! Alım fırsatı mı?

Kripto piyasası 340 milyar doları bir haftada sildi: Analistler ise umutlu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve türevlerinde yaşanan kaybın bilançosu gün yüzüne çıktı. Geçtiğimiz haftaya nazaran kayıplar daha sert şekilde kripto piyasasında yaşandı. Bitcoin’in güncellemesi etkisiz kaldı. Kripto piyasası tamamıyla çöküşe tanıklık etti. Ancak analistler yaşanılan havaya rağmen yükseliş olacağına inanıyor.

Bitcoin’in düşüşü altcoinleri daha çok etkiledi. Ethereum, Solana ve Cardano dahil olmak üzere birçok önde gelen kripto para birimi düzeltmeden nasibini aldı. Bunlara ek olarak Dogecoin ve Shiba Inu gibi meme paralarının değeri de düştü.

Fiyat düşüşleri, küresel kripto piyasası üzerinde etki oluşturdu. Yüz milyarlarca dolarlık bir çıkış anında yaşandı. Pazartesi günü, tüm piyasa değeri 2,87 trilyon dolardı, bugün ise 340 milyar dolarlık bir çıkışı temsil eden 2,53 trilyon dolara kadar geldi.

2,53 trilyon dolarlık market değerini baz aldığımızda düne göre düşüş yüzde 3’ün üzerinde oldu. Son 24 saat boyunca toplam kripto piyasası hacmi ise %17,62 artarak 147,81 milyar doları gördü. 1 gün içinde DeFi 19.62 milyar dolaryatırım aldı. İstikrarlı para birimlerinin toplam hacmi ise şu anda %77,91 artışa sahne oldu. Bu da 115,16 milyar dolara denk geliyor.

Kripto piyasası çökerken analistler umutlu konuşuyor

Bitcoin para biriminde uzun zamandır beklenen Taproot güncellemesi gerçekleşmişti. Ancak fiyata yansıması o kadar fazla olmadı. Ekim ayının sonundan bu yana Bitcoin en düşük seviyelerini gördü. Kripto piyasası, Bitcoin’in düşmesiyle birlikte dipleri gördü.

Analist Credible Crypto’ya göre son dip dalgalanmaları yaşayabileceğimizi söylüyor. Son dalga öncesinde ise yeniden bir birikim oluşabilir. Bir diğer analist Michael van de Poppe,

“Bitcoin 48-50 bin dolara bile düzeltebilir ve yine de yükseliş eğiliminde olabilir. Bir uzama döngüsünün gerçekleşmesini bekliyorum ve sağlıklı bir düzeltme buna ait. BTC için ilk önemli bölge test edildi. %16-18’lik bir düzeltmeye tanık olduğumuz için bu bölgeden kısa vadeli bir yardım rallisi alırsak şaşırmam.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin