featured

Kripto paralar neden düştü? Bitcoin’den sert düzeltme geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  FED toplantısına az bir zaman kala kripto paralar, haftaya stresli başladı. Bu hafta açıklanacak olan faiz kararı ilerleme noktasında kritik olarak yorumlanıyor. Bitcoin ve türevleri aslında fiyatlanmayı ocak ayının genelinde yaptı.

25 baz puan beklentisinin oluşması kripto paralardaki ilerlemenin önünü açtı. Çarşamba günü açıklanacak olan kararda 50 baz puan artışın gelmesi fiyatları daha çok aşağıya çekecektir. Kripto paralar neden düştü? Sorusuna yanıt olarak aynı zamanda bir düzeltmeye ihtiyaç olması gösterildi.

Haftalık düzende 23.700 doları aşan BTC, pazartesi gününü daha sakin geçirdi. Üst üste haftalık yeşil kapanışlar sonrasında yeni iş günü genelde kırımızı da başladı. Bu boğa döngüsünde de yaşanmıştı.

Kripto paralar neden düştü?

Kripto piyasası dün akşam saatlerinde yaşadığı düşüşle beraber yüzde 3 değer kaybı yaşadı. Bitcoin ortalama yüzde 3 düşerken, Ethereum yüzde 4 ile takip etti. BitDao ve Axie Infinity, son 24 saat içinde çift haneli kayıp görenler arasında yer aldı.

Kripto paralar neden düştü? Salı günü genel anlamda kırmızı bir piyasa kendini gösteriyor. Ancak dünkü kayıplar toplarlanma göstermesi önemli oldu. Bitcoin bu süre zarfında bin dolarlık bir geri çekilmeye sahne oldu. 23.700 seviyelerinden 22.600 desteğine kadar düzeltme geldi.

Bitcoin’in yeniden toparlanması tüm piyasayı yakından ilgilendiriyor. Ayrıca Ethereum’un güçlü kalması altcoin’leri daha fazla cesaretlendirecektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin