Bu kripto paralar haftaya düşüşle başladı! Daha fazla düşüş kapıda mı?
Bu kripto paralar haftaya düşüşle başladı! Daha fazla düşüş kapıda mı?

Bu kripto paralar haftaya düşüşle başladı! Daha fazla düşüş kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos, fiyatlar bir haftanın en düşük seviyesine yaklaşırken Pazartesi günü art arda dördüncü seansta düşüş yaşadı. Decentraland, küresel kripto para piyasasının %3’ün üzerinde düşmesiyle Pazartesi günü bir haftanın en düşük seviyesine yakın işlem görüyor.

Cosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM), token bir haftanın en düşük seviyesine doğru ilerlerken, üst üste dördüncü seans için düşüş yaşadı.

Dünkü seansta 10,25 dolarlık en yüksek seviyenin ardından ATOM bugün erken saatlerde 9,27 dolarlık gün içi en düşük seviyesine geriledi.

Hareket, ATOM’un 11,25 dolarlık bir direnç kırılmasına yaklaşmasından bir haftadan kısa bir süre sonra 9 dolarlık destek noktasına yaklaşmasıyla geldi.

Grafiğe bakıldığında, son düşüşler, göreli güç endeksinin (RSI) önemli ölçüde düşmesiyle geldi. RSI, Cuma günü kaydedilen 67 seviyesinden bugün 50 seviyesine geriledi.

14 günlük RSI, aynı zamanda bir destek noktası olan 50 seviyesinin altına düşerse, ATOM 9 dolar seviyesinin altına kırılabilir.

Decentraland (MANA)

ATOM gibi, MANA da bugünkü seansta bir haftanın en düşük seviyesine yakın işlem görüyor. Dünyanın otuz dördüncü en büyük kripto para birimi bugün erken saatlerde 0,9051 dolar ile gün içi en düşük seviyesine geriledi ve bu, fiyatların 0,8797 dolara düştüğü geçen Perşembe gününden bu yana en düşük seviyesi.

Decentraland fiyatındaki bu düşüş, Pazar günü 1,02 dolarlık direncin üzerinde başarısız bir kırılma girişiminin ardından geliyor.

MANA bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı, ancak ayılar şimdi tokeni bu noktadan uzaklaştırdı.

Yazım sırasında, MANA 0,9128 dolardan işlem görüyor ve bu da 0,9030 dolarlık bir destek seviyesinin marjinal olarak üzerinde olduğu anlamına geliyor.

14 günlük RSI şu anda 50 seviyesinde bulunuyor ve ayıların bu son düşüş trendini uzatması için kırılması gerekecek.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin