featured

Kripto para piyasası bugün yükselişte! Bu 3 altcoin bugün nasıl performans gösterdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında birkaç haftadır düşüş gözlemleniyordu. Piyasa lideri Bitcoin’in 37,300 dolara gerilemesinin ardından altcoin’ler de büyük oranlarda değer kaybetmişti. Ancak BTC yerel dip seviyesine dokunduktan sonra son 24 saatte istikrarlı bir şekilde değer kazanmaya başladı. Bu yükselişi altcoin’ler de takip ediyor.

Binance Coin toparlanma rallisi ile işlem gördüğü dar aralıktan çıktı. Ethereum Classic direnç noktasını kırdı ve Waves ise grafiklerinde yükseliş hareketleri kaydetti.

Binance Coin (BNB)

Son birkaç gün içinde altcoin BNB, 367 dolar ile 387 dolar arasında işlem görüyordu. Fiyat birkaç kez bu aralığın altına düştü. Ancak her seferinde yeniden bir miktar talep buldu. Bu yazının yazıldığı sırada BNB fiyatı bu aralığın üzerine çıkmayı başardı.

Altcoin BNB

392 dolar seviyesi tek işlem seansı içinde kırıldı. Altcoin fiyatı, bir sonraki yükselişinden önce bu seviyeyi yeniden ziyaret edebilir. Teknik göstergelerden olan RSI nötr 50 endeksinin üzerine çıkıp çıkmamak konusunda kararsız kaldı ve geç de olsa yükseldi.

OBV ise altcoin’e artan talebi göstermek için son günlerde bir dizi yüksek dip yapıyor.

Ethereum Classic (ETC)

Piyasa lideri Bitcoin’in yükseliş rallisinden ETC de payına düşeni almış durumda. Mart ayında ETC için 30 dolar seviyesi güçlü bir direnç noktasını temsil ediyordu. Diğer birçok kripto para birimi son 24 saat içinde 27,2 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkmayı başardı.

ETC için bir sonraki direnç noktaları sırasıyla 29 dolar ve 30 dolar civarında bulunuyor. Teknik göstergelerden Müthiş Osilatör güçlü bir yükseliş momentumunu işaret ediyor. Aroon göstergesi ise grafiklerde Aroon Up’ın güçlü olmasıyla birlikte bir yükseliş trendinin olabileceğini kaydetti.

Waves (WAVES)

WAVES, şubat ayının sonunda işlem gördüğü 8,5 dolar seviyesinden hızlı bir şekilde tırmanarak son iki haftadır güçlü bir şekilde ilerliyor. Bu yazının yazıldığı sırada WAVES 21 dolarda bulunan talep alanının üzerinde işlem görüyor. Altcoin için sırasıyla direnç noktaları 23,39 dolar, 24,6 dolar ve 26,03 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Önceki gün, momentum ve fiyat arasında düşüş eğilimi görüldü. Bunun ardından 21,4 dolar seviyesinde bulunan destek noktası test edildi.  WAVES bir kez daha yükseliş rallisi yapabilir. CVD’nin yeşile dönmesini beklemek talebin geldiğini gösterebilir. RSI 42,8 endeksinde takılı kaldı. Bir sonraki yükseliş hareketi için nötr bölge olan 50 endeksinin üzerine geri dönmesi gerekiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin