Kripto para piyasası düşerken en büyük Ethereum balinaları hangi kripto paralara yatırım yapıyor?
Kripto para piyasası düşerken en büyük Ethereum balinaları hangi kripto paralara yatırım yapıyor?

Kripto para balinaları bu altcoin’e hücum ediyor: Yatırımcıların hepsi kârda! Fırsat mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük kripto para yatırımcıları, Ethereum rakipleri arasında bulunan en önemli altcoin’lerden biri olan Polygon’a çok yoğun ilgi göstermeye başladı. MATIC’in arzı balinalar tarafından adeta silip süpürülüyor.

Polygon arzının %88’i balinalar tarafından tutuluyor

Dijital varlık analiz firması IntoTheBlock tarafından sağlanan verilere göre balinalar, Ethereum Blockchain’indeki merkezsiz uygulamaların geniş çapta benimsenmesini sağlamak için tasarlanmış bir ölçeklendirme çözümü olan Polygon (MATIC) arzının %88’ine sahip.

Kripto analiz firması, balinaların MATIC’in dolaşımdaki arzının en az %0,1’ini elinde tutan yatırımcılar olarak nitelendiriyor. 6,872,890,164 MATIC tokeninin dolaşımdaki arzıyla, Ethereum rakibindeki %0,1’lik bir kısım, bu yazı yazılırken 19,58 milyon dolar değerinde olan 6.872.890 MATIC’in mülkiyeti anlamına geliyor.

MATIC yatırımcılarının tümü kârda

IntoTheBlock ayrıca, Polygon tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,90 dolara yükselirken, MATIC yatırımcılarının %100’ünün şu anda kârda olduğunu ekliyor.

Kripto analiz şirketi, tutulan süreye göre sahiplerin bileşimine bakıldığında, adreslerin %77’sinin MATIC’i 1 ila 12 ay arasında, %21’inin ise bir aydan daha kısa bir süredir elinde tuttuğunu gösteriyor. Adreslerin sadece %2’si bir yıldan uzun süredir MATIC’i elinde tutuyor.

IntoTheBlock ayrıca kripto borsalarına giren ve çıkan MATIC miktarına da bakıyor. İstihbarat firması, piyasa katılımcılarının son yedi gün içinde kripto borsalarına 708,34 milyon dolar değerinde MATIC tokeni yatırdığını ve aynı zaman diliminde çıkışların veya para çekme işlemlerinin 618,24 milyon dolar olduğunu belirtiyor.

Bu haberin yayına girdiği sırada MATIC, son 24 saatte %4,66 artışla 2,85 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin