Bitcoin ve Ethereum vadelileri 2021'de coştu
Bitcoin ve Ethereum vadelileri 2021'de coştu

Bitcoin ve Ethereum’dan yıllık bazda müthiş istatistik! Yüzde 338 arttı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum’un istikrara kavuştuğu dönemlerde kripto para yatırımcıları, yönünü oynaklığı fazla olan altcoinlere yönlendirebiliyor. Ancak buna rağmen BTC ve ETH’nin ticaret hacimleri imrenilen seviyelerde kalmayı sürdürüyor. Bugün The Block tarafından paylaşılan yeni bir veri, bu gücü kanıtlar nitelikte.

Bitcoin ve Ethereum vadelileri işlem hacmi bu yıl %338 arttı

The Block Research’e göre, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) vadeli işlemlerinin kombine ticaret hacmi 2021’de 32 trilyon doları aştı.

27 Aralık tarihli verilere dayanan bu sayı, 2020 işlem hacimlerine kıyasla %338 gibi büyük bir artış. Geçen yıl, Bitcoin ve Ethereum vadeli işlemleri toplam 7 trilyon doların üzerinde bir işlem hacmi görmüştü.

Mayıs ayı, 2021’de hem Bitcoin hem de Ether vadeli işlemleri için 4 trilyon doların üzerinde bir toplam değerle en yüksek işlem hacmine sahipti. Binance, hem Bitcoin hem de Ethereum vadeli işlem piyasalarında pazar lideri pozisyonunda.

Bitcoin vadeli hacmi

Ethereum vadeli hacmi

Merkezi borsalar spot ticaretinde zirvede

2021 yılı aynı zamanda kripto spot ticaret hacimleri için rekorlarla dolu bir yıldı. Merkezi kripto borsaları yıl boyunca 14 trilyon doların üzerinde işlem hacmi bildirdi. Merkezi olmayan borsalar ise 1 trilyon doların üzerinde işlem hacmi gördü.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin