featured

Kripto piyasasındaki düşüş devam ederken bu altcoin günün en çok kazananı oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, Haziran ayına genel olarak düşüş trendi ile giriş giriş yaptı. Ancak gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC olumsuz hissiyata rağmen bir miktar yükseliş kaydetmeyi başardı. Ancak MATIC, bu kadar güçlü davranamadı ve bugün de değer kaybetmeye devam etti.

Litecoin, bugün kritik bir direnç noktasını kırarak son 24 saat içinde %6 oranında bir yükseliş kaydetti. Bu hareket, birkaç haftadır yapılan birkaç girişimin ardından geldi ve sonunda boğalar galip gelmeyi başardı.

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) fiyatı, önemli bir direnç noktasını kırdığı için bugün kripto para piyasasında en çok değer kazananlardan bir tanesi oldu.

Perşembe günkü 88,35 dolarlık düşük seviyenin ardından LTC, günün erken saatlerinde 94,21 dolara yükselerek gün içindeki en yüksek seviyesine dokundu.

Bugünkü rallinin bir sonucu olarak gözde altcoin, son tavanı olan 93,00 doları aşmış oldu. Böylece, son iki haftanın da en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

kripto para LTC grafik

Grafikten, Perşembe günkü artışın 14 günlük RSI değerinin 58 işaretine yükselmesinin ardından geldiği görülüyor.

Patlamadan bu yana endeks yükselmeye devam etti. RSI, bu yazının yazıldığı sırada ise 59,76 işaretinde bulunuyor.

Momentumun bu yönde devam etmesi durumunda, LTC fiyatı 95 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir.

Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC), hareketli ortalamaları (MA) geçişinin ardından Perşembe günü üç günlük bir kayıp serisi yakaladı.

10 günlük MA, bugünkü seansta 25 günlük MA seviyesini geçerek fiyatı 0,8974 dolarlık zirveye gönderdi.

Genel olarak, kripto para biriminin volatilitesi önemli ölçüde yüksek olmaya devam ediyor. Bu yüzden daha önce elde edilen kazançların büyük bir kısmı kaybedildi.

MATIC, bu yazının yazıldığı sırada 0,8934 dolar civarında işlem görüyor. RSI ise 46,03 işaretinde ve 48’deki direnç noktasına oldukça yakın.

Eğer altcoin’in fiyatı direnç noktasını kırarsa boğaların desteği ise 0,9 dolara doğru bir yükseliş kaydedebilir.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin