featured

Kripto dünyasından depremzedeler için yardım tüm hızıyla devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyası, depremzedeler için bir ve birlik oldu. Hem ülkeden hem dünya genelinden yardımlar hız kesmeden sürüyor. Ahbap Derneği’nin MASAK ile iletişime geçmesinin ardından ciddi bir yardım kampanyası başlatılmış oldu.

Haluk Levent’in öncülüğünde yoğun çalışmalar sonuç verdi. Daha sonrasında ise kampanya gitgide büyüdü. Paribu, BtcTurk, Bitci borsaları yardım sesine kulak verdi. Ayrıca kripto piyasasınında ülkemizi temsil eden Avalanche, Ahbap Derneği’ne önemli bir oranda AVAX bağışı yaptı.

Bağışların ikinci gününde miktarlar her dakika artıyor. Canlı olarak “Nansen Portfolio” üzerinden yardım bağışları takip edilebiliyor. Platformdan alınan verilere göre 3 milyon dolara yaklaşan bir gelir oluştu. Bu ağ platformu sadece 1 hafta açık kalacak.

Şarkıcı Haluk Levent’in açıkladığına göre yardımların toplanmasından sonra kapanacak. Bu ağ üzerinde Ethereum, BNB Chain ve Avalanche üzerinde gönderim yapabiliyorsunuz. Şu anda 2 milyon 805 bin dolar bağış toplandı.

Diğer yandan Bitci’nin CEO’su Ahmet Onur Yeygün’den yeni bir açıklama geldi. Yeygün, borsa üzerindeki komisyon gelirlerinin 3 aylık kısmını depremzedelere bağışlayacağını açıkladı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin