Ahbap Derneği ve BtcTurk’ün yardımlarında son durum

Kripto dünyası Türkiye depremzedeleri için tek yürek oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İnsanların yüreklerini dağlayan depremin sonrasında tüm Türkiye birlik oldu. Batıdan doğuya, kuzeyden güneye 7’den 70’e tüm vatandaşlar birleşti. Yardımlar çığ gibi büyürken kripto dünyası da sessiz kalmadı.

Kripto dünyasının önde gelen kurum, kuruluş ve proje işletmeleri elini taşın altına koydu. Ahbap Derneği’nin başlattığı yardıma Paribu, Avalanche, BtcTurk ve Bitci gibi önemli şirketler de katıldı.

Sadece Türkiye içinden değil yurtdışından da büyük bir yardım kampanyası başlatıldı. Paribu kampanyasını bağışla başlattı. Bu kampanyaya Justin Sun tam tamına 1 milyon adet TRX bağışladı. Aynı zamanda BtcTurk 6 milyon liranın üzerinde nakdi ve kışlık yardımı yaptığını açıkladı.

Kripto dünyasında ilk olarak bağışı ise Haluk Levent’in kurduğu Ahbap Derneği başlattı. Şimdiye kadar dernek hesabına toplamda 2 milyon dolar bağış yapıldı. Ahbap Derneği’ne Avalanche 1 milyon dolar değerinde varlık yardım bağışında bulundu. Öte yandan Bitci CEO’su Onur Yeygün, AFAD’a 100 bin dolar yardım yaptı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin