Depremzedeler kripto yardımlarıyla hayat buldu

Türkiye’de bir ilk! Depremzedelere yardım kripto ile gidecek…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İki gün önce Türkiye bir kez daha deprem ile yeni haftaya başladı. Deprem yine insanları uykusunda yakaladı. Ancak bu sefer bilanço daha ağır oldu. Doğu bölgesinde yaşanılan deprem ile beraber tam 10 il doğrudan etkilendi. Hatta depremin alanı o kadar büyüktü ki Suriye’ye kadar ulaştı.

Gece saatlerinde gelen ilk depremin hemen ardından ikincisi 6 Şubat Pazartesi günü öğlen saatlerinde geldi. Artçı olmayan bu deprem ilkine benzer şekilde 7’nin üzerinde bir sallantıya yol açtı. Tüm Türkiye topyekün olurken dernek, vakıf ve yardım kuruluşları bölge için seferber oldu.

Bir yardım kuruluşu ise stablecoin olmak şartıyla kripto yardıımı alabileceğin söyledi. Aslında herkesin yakından tanıdığı yardım kuruluşu olan Ahbap Derneği tüm çabalarla sonuca ulaştı. Ahbap Derneği, kripto para ile yatırım yapmak isteyenler için adresini paylaştı.

Ahbap Derneği, kripto ile yardım alacak

Kurucularından biri olan Haluk Levent, yaklaşık yarım saat önce Ahbap Derneği’nin stablecoin ile yardım alabileceğini açıkladı. Bu aynı zamanda Türkiye’de bir ilk oldu. MASAK ile görüşmeler yürüten sanatçı Haluk Levent olumlu bir geri dönüş aldı.

Twitter üzerinden  adres paylaşımı yapan Levent, stablecoin vasıtasıyla depremzedelere yardımları ulaştıracak.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin